Uw badkamer opwaarderen doe je met design en comfort van HANSA

HANSA
HANSA
HANSA

HANSA presenteert zijn innovaties voor meer en moderner watercomfort. Uit het ruime aanbod zetten we de handdouches HANSABASICJET en HANSACLASSICJET in de kijker, de douchethermostaat HANSAMICRA en de mengkraan HANSAPOLO. Afzonderlijk of in een praktisch renovatiepakket – de nieuwe producten voor meer comfort in de badkamer bewijzen op alle fronten hun troeven. Hansa is aanwezig op Batibouw, te vinden op de stand van Facq, Hal 7 – Stand 211.

Modern, comfortabel, eenvoudig: dat zijn de eigenschappen van de huidige HANSA-nieuwigheden voor de douche. Centraal staat de combinatie van een modern en fris design, makkelijk te hanteren en vooruitstrevende techniek voor optimaal comfort. Ook voor installateurs bieden de nieuwe handdouchereeksen een meerwaarde.

HANSABASICJET – Moderne handdouche met rechtlijnig design

De nieuwe HANSABASICJET-familie is een eerbetoon aan de klassiekers, met rechtlijnig design, geometrisch-rechte lijnen en zachte randen. Met een diameter van 95 millimeter is de douchekop zeer hanteerbaar. Via de geïntegreerde schakelaar kunnen de verschillende soorten stralen traploos worden versteld – heel eenvoudig met één hand. Ze zorgen al naargelang behoefte voor ontspanning of verfrissing en beperken de waterhoeveelheid met behulp van de EcoFlow-functie. De geïntegreerde THERMO COOL-functie houdt de behuizing koel, bovendien wordt kalkaanslaag aan de douchekop met behulp van siliconen noppen verhinderd.

HANSACLASSICJET – De handdouche voor de generatiebadkamer

Voor meer comfort en veiligheid in de douche. De nieuwe HANSACLASSICJET onderscheidt zich qua look van de HANSABASICJET door een opvallende, kegelvormige douchekop. Voor een bijzonder goede ergonomie zorgt de ovale greep, ook met natte handen. Het duidelijke contrast tussen de licht verchroomde behuizing en de donkere bodem van de douchekop maakt van de HANSACLASSICJET de perfecte handdouche voor de generatiebadkamer, met haar speciale eisen op het vlak van ergonomie en grip. Eveneens met de antikalktechnologie, de EcoFlow-waterhoeveelheidsbegrenzing en de THERMO COOL-functie.

HANSAMICRA – De douchethermostaat voor een makkelijke en veilige bediening

Het HANSAMICRA thermostaat-concept voor douche en bad biedt de gebruiker een makkelijke en veilige bediening. Dit garanderen bijvoorbeeld de geïntegreerde stop-toets en meerdere greepvleugels die een goede houvast bieden. De HANSAMICRA overtuigt ook optisch, met zijn slank, mooi en modern design. Om zorgeloos douchegenot en een goed gevoel te garanderen, beschikt de thermostaat naast een 38°C-veiligheidsblokkering ook over de THERMO COOL-functie en de EcoFlow-waterhoeveelheidsbegrenzing.

Badkamerrenovatie zonder veel kosten en moeite

Praktisch: de HANSABASICJET-douchestangset en de HANSABASICJET-handdouche zijn nu samen met de HANSAMICRA in de renovatieset beschikbaar. Bij een complete renovatie van de badkamer kan elke ruimte daarmee eenvoudig worden opgewaardeerd.

Mengkraan HANSAPOLO: functionaliteit, design en variatie

Aan moderne mengkranen voor keuken en badkamer worden hoge eisen gesteld op het vlak van functionaliteit, design en kwaliteit. Tegelijk moet een uitgebreid aanbod voor absolute flexibiliteit beschikbaar zijn. De dynamische design-mengkraan HANSAPOLO past met zijn duidelijke, geometrische vormen en vele varianten harmonieus bij zowat elke stijl. Flexibiliteit troef, met keuze tussen een XL-versie (20 millimeter hoger), een uitvoering met bedieningshendel aan de zijkant of handenvrije systemen voor meer gebruikscomfort.

Bediening aan de zijkant zorgt bijvoorbeeld voor minder druppels op de mengkraan, en daarmee ook minder poetswerk en een betere hygiëne. Bij de douchekranen is een THERMO COOL-variant met beschikbaar, voor de keuken kan je naast de klassieke hendelmengkranen ook kiezen voor een model met hendelbediening aan de zijkant, of een elegante hoge versie. Het optionele afsluitventiel zorgt voor extra comfort en veiligheid aan de spoeltafel.

Ontdek de HANSA-doucheoplossingen in de nieuwe brochure. Vraag deze aan via het aanvraagformulier

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email