Premium mengkraan voor high-end badkamers

HANSA
HANSA
HANSA

Een elegante rechthoekige mengkraan in een opmerkelijke combinatie van glas en chroom zweeft boven de wastafel. Je handen naderen de mengkraan en plots licht de glasplaat subtiel op. Je komt nog wat dichter en een brede maar flinterdunne waterstraal stroomt uit de strak geometrische, futuristische vorm.

Maak kennis met de HANSAMURANO X mengkraan. Ze combineert urban design en een innovatieve interface met de natuurlijke rust van zacht stromend water en zet beide aspecten op een onmiskenbare manier in scène. Daarbij verbindt de HANSAMURANO X het perfectionisme van moderne technologie met de zinnelijkheid van het oerelement.

Hightech contactloze bediening

Het in en uitschakelen van de mengkraan gebeurt contactloos door middel van een infraroodsensor in het glasvlak. Via twee sensortoetsen in het bedieningselement kan geschakeld worden tussen 2 voorinstellingen van de watertemperatuur. Een ledstrip geeft de gebruiker een visuele melding van zijn instelling. Een infraroodsensor onderaan de ledstrip laat toe om een specifieke temperatuur te kiezen.

HANSAMURANO X staat voor slim comfort, pure beleving en de luxe van formele eenvoud. Daarbij blijft het verbruik van de architectonisch-minimalistische mengkraan met negen liter per minuut toch laag.

Bekroond designconcept

Het idee is afkomstig van de bekende designer Bruno Sacco (voormalig design-chef bij Mercedes Benz) en Reinhard Zetsche (Octopus Design), die eerder al in 2003 het vorige model HANSAMURANO hebben ontworpen. HANSAMURANO X volgt de traditie van zijn voorganger, maar interpreteert de vorm en de functie op een eigen, slimme manier. Het is dan ook geen toeval dat deze mengkraan bekroond werd met een German Design Award 2016.

Wens je meer informatie over deze high-end mengkraan, vul dan bijgevoegd formulier in.

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email