Douchen terwijl je water en energie bespaart!

Bij een gewone douche spoelt het water direct weg. Bij een e-Shower filteren, zuiveren en circuleren de waterdruppels ongeveer 9 keer. Door zo’n circulatiedouche bespaar je 85% op water en tot 70% op energie. Douchen kan je langer en milieubewuster.

Hoe werkt de circulatiefunctie van de e-shower?

Via een mini-reservoir vangt de e-shower het water op. Om het water warm te houden voegt men vers water toe aan het mini-reservoir. Het overtollige water wordt continu afgevoerd en met de microfilter worden haren en vuil tegengehouden. En een speciale pomp zuigt en reinigt het water uit het reservoir. Dit zelfreinigende systeem zorgt dat het water vers blijft en dat de waterdruppel 9x gefiltert en gebruikt wordt. 

Voordelen op een rij

Hoog comfort en lager verbruik

Terwijl een regendouche 15 tot 30 liter per minuut aan water verbruikt, ligt het verbruik bij de e-shower tussen de 2,25 en 3,75 liter per minuut. Door de grote hoeveelheid water bij een traditionele douche verhoog je de druk in de leidingen. Dit is niet het geval bij de e-Shower. De e-Shower garandeert een constante druk van 3 bar dankzij de speciale pomp die het water aanzuigt en reinigt.

Budget- en milieuvriendelijk

Zuinig en milieuvriendelijk omspringen met installaties, energie en water is vandaag prioriteit. Aangezien we met e-Shower geen piekvermogen meer hebben kan er gebruik gemaakt worden van compactere warm water installaties die betaalbaar blijven.

Persoonlijk en verbonden

Een douchecomputer met sensoren? Is de e-shower verbonden met het internet via je mobiele telefoon, dan kan je je douchebeurt personaliseren. De app geeft je een overzicht van je verbruik, kan je voorkeuren programmeren, je douchetijd instellen, rekening houden met schoonmaakcycli en muziek streaming.

Zelfreinigend systeem

Tijdens het douchen voegt de e-shower constant vers warm water toe in het reservoir. Twee filters, membraan- en UV-vilter, reinigen het water bij elke cyclus.

Stilstaand water in de leidingen bestaat niet met de e-Shower. Dit komt door het éénleidingssysteem met anti-hechtingsmiddel behandeld. De zwaartekracht zorgt voor het automatisch ledigen van de leidingen.

Na elke douchesessie spoelt de douche zichzelf schoon en loopt hij volledig leeg. Ook spoelt hij het filtermembraam na, waardoor vuilresten naar de afvoer verdwijnen. Elke volgende gebruiker heeft weer een kristalheldere ervaring. Met drie cleaningprogramma’s houdt de e-Shower zich automatisch schoon van kalk, biofilm en/of legionella.

Wilt u meer weten over de e-shower? Van Marcke is exlcusief verdeler in België voor Hamwells®. Vul het antwoordformulier in en Van Marcke neemt met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email