Hahbo, reeds 90 jaar actief in houtbouw, maakt deel uit van de Frisomat-groep. Deze bedrijvengroep heeft filialen in maar liefst 15 Europese landen alsook 2 in Afrika en 1 in Brazilië. Dat zorgt uiteraard voor een brede, ondersteunende basis.

 

Met eigen vestigingen in België (Wijnegem) en Nederland (Raamsdonksveer) en een verdeler in Frankrijk kan Hahbo flexibel inspelen op alle vragen van aannemers, verenigingen, overheden, bedrijven en particulieren.

 

Hahbo biedt een totaalconcept aan van ontwerp tot montage. Vanaf het eerste idee staan wij ter beschikking van onze klant en dat blijven we doen tot het bouwproject er afgewerkt staat. Dankzij deze nauwe samenwerking is ons efficiënt, uniek en modern bouwsysteem uitermate geschikt voor zowel tijdelijke als permanente houten prefab constructies.

 

Het Hahbo-team staat met al zijn medewerkers, zowel in fabricage en montage, als ook op technisch, commercieel en administratief vlak, garant voor een eindproduct van topkwaliteit. 


Merken: Hahbo, Lexx
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 1 brochure, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.