Gyproc Habito H, de sterkste waterwerende gipsplaat

Clusterpageschuinedaken 2
HabitoHLogo
Blogdampschermhellenddak 2

De massieve gipsplaat die tot 5 keer sterker is dan cellenbeton, bestaat nu ook in een waterwerende uitvoering: Gyproc® Habito® Hydro. Ideaal voor ruimtes met een periodiek verhoogde relatieve vochtigheid, zoals de badkamer of wasplaats.

Waarom kiezen voor Habito® Hydro®?

De bouwplaat combineert alle voordelen van de Habito® reeks, in een waterwerende uitvoering. U kunt er rechtstreeks hangkasten of spiegels in vastschroeven, zonder boormachine of pluggen. De slanke constructie is bovendien plaatsbesparend, terwijl de gipsplaat toch een uitstekende geluidswerendheid en hoge stootbestendigheid garandeert. Snelle en makkelijke plaatsing voor de vakman, langdurig gebruik en rust voor de bewoners.

Voor meer informatie raadpleeg onze Habito® H brochure.

Ontdek meer over de voordelen van de Habito® plaat 

Een wand uit Habito® is tot vijf keer sterker dan de traditionele bouwmaterialen. Het verschil is gewoon voelbaar. Spelende kinderen, het verplaatsen van meubilair, de stofzuiger of gewoonweg de gebruikelijke slijtage, Habito® gaat niets in de weg. Dit verhoogt uiteraard het gebruikerscomfort: minder onderhouds- en herstellingswerken in de ruimten die het meest gebruikt worden.

Met Habito® bouw je voor de lange termijn. Zijn je kinderen het huis uit en wil je de woning anders indelen of word je minder goed te been: geen probleem, deze wanden verwijder je zonder veel moeite. Voor je het weet is de wasplaats beneden omgevormd tot een badkamer. Of misschien kan een deel van de living dienstdoen als gelijkvloerse slaapkamer: meubels weghalen, schroefgaten dichten en je bestaande wand is klaar voor een nieuwe bestemming.

Wanden bekleed met Habito® bieden niet alleen de flexibiliteit om nieuwe ruimtes in te richten of te verbouwen of zelfs je hele huis onder handen te nemen. Het bevestigen van keukenkasten, wandrekken, gordijnroedes, flatscreens, … wordt ook kinderspel. De technologie gebruikt bij de ontwikkeling van de Gyproc® Habito® maakt het mogelijk om voorwerpen tot 30 kg per ophangpunt op een heel eenvoudige manier op te hangen door simpelweg een schroef te gebruiken.

Omdat je voor het monteren van Habito® geen mortel of lijm gebruikt zoals bij klassieke metselwanden, hoef je geen rekening te houden met lange droogtijden. De elektricien kan onmiddellijk wandcontactdozen en schakelaars monteren zonder slijp- en kapwerk. Ook de andere vakmannen kunnen meteen aan de slag.

Minder massa, meer vierkante meters. In vergelijking met conventionele gebouwde wanden van metselwerk, spaart Habito® tot 25% wanddikte uit. Die extra vloerruimte maakt bij de verkoop of verhuur het verschil. Verruim je grenzen en ontdek de nieuwe dimensie van modern wonen: Habito®. Getest door experts en goedgekeurd.

Op onze website kom je alles te weten over Gyproc® Habito®. Je kan er de brochure downloaden, de video bekijken, een verdeler zoeken… Wil je de brochure ontvangen? Vul het formulier in en Gyproc® bezorgt je deze.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email