Gyproc Proteam Trophy 2013 Winnaars bekend

Gyproc
Gyproc

In tijden waarin de media bol staan van negatieve berichtgeving rond de economische malaise en waar ook de bouwsector mee in de klappen deelt, is het niet vanzelfsprekend om ruchtbaarheid te creëren rond het vakmanschap en de kwaliteit van de vele professionals die dagelijks in de bouw actief zijn.

 

Proteam-bedrijven zijn door Gyproc erkende installateurs die voldoen aan de kwaliteitscriteria die sinds de oprichting in 2005 in het Gyproc Proteam-charter werden vervat. Ondertussen telt de Gyproc Proteam club al 136 actieve afwerkingsbedrijven die het kwaliteitsstreven van Gyproc ook in hun projecten subliem vorm geven.

 

Om het vakmanschap van door Gyproc erkende professionele verwerkers in de kijker te plaatsen organiseerde Gyproc afgelopen zaterdagavond 14 september voor de 3de maal de Gyproc Pro Team Trophy awards uitreiking in het sfeervolle kader van de Event-Lounge in Brussel. Voor deze derde nationale editie van de Gyproc Proteam Trophy werden 51 projecten ingediend waarvan uiteindelijk 34 projecten werden weerhouden, verdeeld over 5 categorieën.

 

 

 

Virginie Claes, gastvrouw tijdens het officiële “award” gedeelte, verzorgde de presentatie van de 34 genomineerde projecten die in de verschillende categorieën de revue passeerden. Uiteindelijk werden volgende 5 Gyproc Proteam-leden, elk winnaar in één van de volgende categorieën bekend gemaakt.

 

 • Categorie” zorgsector, scholen en hotels”
  ADB Finish  uit Hoboken  met het project BMW Training Center  te Bornem
 • Categorie “innovatie en mixed use”
  Genisol  uit Gent  met het project Ghelamco Arena AA Gent (nieuw voetbalstadion)
 • Categorie “residentieel”
  CAP Parachève Line uit Herstal   met het project Maison Henry te Saive
 • Categorie “bouwpleisters”                                        
  Ronny Schoeffaerts  afwerkingsbedrijf uit Diepenbeek  met het project Privé-woning Mobe te Bertem
 • Categorie “gipskartonplaten”                                   
  Verhulst-Dejonckheere  uit Ieper  met het project St.-Sixtus Abdij (Abdij van Westvleteren)

 

Deze 5 winnaars zijn rechtstreeks geplaatst voor deelname aan de 9de editie van de Saint-Gobain Gypsum International Trophy in Berlijn op 6 juni 2014.

 

Gezien de technische hoogstandjes en de uitstraling van het vakmanschap dat afgelopen zaterdag aan het aanwezige publiek werd getoond mogen we ambiëren dat de deelname van de 5 ingediende projecten in Berlijn zeker zullen opvallen.

 

Meer info via website: www.saint-gobain-gypsum-international-trophy.com

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email