Gyproc breidt het assortiment primers uit

BetongripEasy1
GYPROClogo
SPrim

Om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, introduceert Gyproc een geur- en kleurloze primer: S Prim. Deze nieuwe primer wordt naast X Prim (lichtblauw gekleurd) gepositioneerd. Beide primers zijn uiterst performant en dragen bij tot een vlotte verwerking van de Gyproc pleisters.  

X Prim en S Prim zijn allebei primers voor zuigende en poreuze ondergronden.  Dergelijke ondergronden onttrekken veel en snel water aan de gipspleister, waardoor die moeilijk te verwerken wordt of zelfs verbrandt.

X Prim is 1/1 of ¼ verdunbaar, afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond, en is vooral geschikt voor moeilijke, gemengde, sterkzuigende ondergronden. S Prim - 1/9 verdunbaar - werd ontwikkeld voor àlle zuigende en poreuze ondergronden: snelbouw, silicaatsteen, cellenbeton, baksteen, gipsplaten, gipsblokken, gips-, cement- en kalkcementbepleistering.

Voor gladde, niet- of zwakzuigende steenachtige ondergronden (ter plaatse gestort beton, betonelementen…) biedt Gyproc Betongrip Easy aan. Deze hechtbrug biedt een optimale hechting doordat het zeer diep in de poriën dringt en de ondergrond bekleedt met een kunstharslaag.

De Gyproc primers kunnen zowel verneveld als met de rol of kwast aangebracht worden.

Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent het primer assortiment? Vul het formulier in en Gyproc neemt met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email