Gyproc Habito, de sterkste gipsplaat. Getest door experts.

Brochurev1
Gyproc
Project

Wil je een extra kamer bijmaken? De zolder afwerken? Een nieuwe wand plaatsen? Enkele leefruimtes renoveren of een heel huis opknappen? Vertrouw dan op Habito® van Gyproc®. Tot 5x sterker, stootbestendig, geluidswerend én eenvoudig om te plaatsen.

Steviger

Een Habito® wand kan zware voorwerpen dragen, want Habito® is 5x sterker dan traditionele bouwmaterialen. Wist je dat Habito® ook inbraakwerend is en bijdraagt aan de schrankweerstand in houtskeletbouw?

Geluidswerend

Habito® heeft uitstekende geluidsisolerende kwaliteiten. In combinatie met Gyproc Metal Stud® profielen en minerale wol is het extra geluidsdempend. Het vermindert geluidsoverlast in aanpalende kamers of woningen aanzienlijk. En dus ook de bijhorende stress en ergernis.

Stootbestendig

Habito® kan tegen een serieuze stoot. Het is veel stootbestendiger dan gewone gipskartonplaten en tot 50% beter bestand tegen schade dan pleisterwerk. Stoten en schrammen van bijvoorbeeld stoelleuningen, fietsen, speelgoed, stofzuigers,... hebben geen impact op Habito®. Ideaal dus voor ruimtes die intensief gebruikt worden.

Makkelijk voorwerpen bevestigen

In een Habito® wand kan je zware voorwerpen zoals gordijnrails, een flatscreen tv, schilderijen, boekenplanken, kastjes,... gewoon schroeven. Makkelijk en snel, zonder boren, pluggen en stof te maken. Het enige wat je nodig hebt, is een schroevendraaier en een spaanplaatschroef (5mm diameter).

Eenvoudige plaatsing

Habito® is even snel en makkelijk te plaatsen én af te werken als gewone Gyproc® platen. In vergelijking met andere bouwmaterialen is een wand plaatsen met Habito® super eenvoudig. Het gebeurt droog en zonder stof, waardoor de ruimte waarin Habito® geplaatst werd onmiddellijk verder afgewerkt kan worden en meteen gebruiksklaar is.

Op www.gyprochabito.be kom je alles te weten over Gyproc® Habito®. Je kan er de brochure downloaden, de video bekijken, een verdeler zoeken… Wil je de brochure ontvangen? Vul het formulier in en Gyproc® bezorgt je deze.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email