No-Coat, strakke hoeken die tegen een stootje kunnen!

Nocoat
NoCoatbuitenhoek90

Tot enkele jaren geleden droegen de innovatieve hoekprofielen van Gyproc de merknaam No-Coat®. Nu introduceert Gyproc de merknaam No-Coat® opnieuw. No-Coat® staat voor hoekprofielen die een zeer hoge stootvastheid hebben en snel en gemakkelijk kunnen geplaatst worden.  In de praktijk betekent dit dus dat de Gyproc-hoekprofielen EasyFlex® en Optimus® voortaan No-Coat® zullen heten. Aan de hoogwaardige kwaliteit verandert uiteraard niets!

Nieuw! No-Coat® buitenhoek 90°

Het flexibele hoekprofiel op rol, EasyFlex® Pro, heeft al vele jaren zijn kwaliteiten bewezen.  Vanaf heden heet dit profiel op rol No-Coat® Flexible Corner 83.  Daarnaast lanceert Gyproc een nieuw hoekprofiel: No-Coat® buitenhoek 90°.  Dit profiel heeft dezelfde hoge stootvastheid maar is al voorgevormd in een 90° buitenhoek.  Men dient dit dus enkel nog in te korten.  Dit levert een grote tijdwinst op op werven waar men een groot aantal 90° buitenhoeken dient af te werken.  No-Coat® buitenhoek 90° is verkrijgbaar in de lengtes 2,7 en 3 meter. 

Zeer hoge stootvastheid en snel afgewerkt

Onderzoek toont aan dat No-Coat® hoekprofielen een betere stootvastheid hebben dan metalen hoekprofielen die nog vaak worden gebruikt.  Metalen hoekprofielen zijn sterk maar niet flexibel. De No-Coat® hoekprofielen zijn dankzij de co-polymeer kern niet enkel sterk maar ook flexibel!  Om dit aan te tonen hebben we een hamer met een kracht van 30Nm laten vallen op een No-Coat® hoekprofiel en een metalen hoekprofiel.  Dit is vergelijkbaar met een stoot van reiskoffer of een gereedschapskist.  Deze test toont aan dat er duidelijk minder schade is en dus minder herstellingskosten zijn wanneer men voor een No-Coat® hoekprofiel kiest.

Daarnaast kan men No-Coat® profielen veel sneller plaatsen en afwerken.  Doordat de No-Coat® hoekprofielen zeer dun zijn en men enkel de uiteinden dient af te voegen, heeft men tot de helft minder voegproduct nodig dan wanneer men een metalen hoekprofiel dient te plaatsen en af te werken.

AquaBead®, het zelfklevende hoekprofiel

Naast de No-Coat® profielen blijven ook de AquaBead® hoekprofielen bestaan in het gamma van Gyproc. Deze hoekprofielen kan u op een heel eenvoudige manier plaatsen: U dient enkel water op deze profielen te verstuiven.  De door water geactiveerde lijm, die zich op de AquaBead® hoekprofielen bevindt, zorgt voor een sterke hechting op de Gyproc-plaat.  U moet dus enkel voegproduct gebruiken om de hoeken verder af te werken.

Bekijk hier alle voordelen van deze innovatieve hoekprofielen van Gyproc. 

Of ontdek de voordelen met de Perfect Finish app. Scan de QR code of zoek naar Best Finish in App Store of Play Store.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email