Kwalitatief afvoegen kan nu nog makkelijker

Gyproc
Gyproc
Gyproc

Gyproc heeft recent zijn gamma voegproducten uitgebreid. De gekende JointFiller 45, JointFinisher Premium en ProMix Premium hebben al vele jaren hun kwaliteit op de bouwmarkt bewezen. Nu kan de professionele vakman ook rekenen op twee nieuwe voegproducten om zijn werk tot een goed eind te brengen: ProMix Light en JointFiller 90.

ProMix Light : verbeterde formule

Gyproc ProMix Light is een kant-en-klare lichtgewicht voegenfinisher die al enkele jaren beschikbaar is op de Benelux-markt. Om het werk op de werf nog aangenamer te maken voor de vakman heeft Gyproc de formule verbeterd, waardoor het product betere prestaties laat noteren. Het product kenmerkt zich door een uiterst soepele verwerking en een gladde afwerking. De voegenvuller droogt mooi wit op en dient enkel licht opgeschuurd te worden.

JointFiller 90 : afvoegen in 90 minuten

JointFiller 90 is een voegenvuller voor de afwerking van naden van gipskartonplaten met afgeschuinde langskanten. Deze nieuwe voegenvuller heeft een verwerkingstijd van negentig minuten, een zeer hoog vullend vermogen en een soepele verwerking. Ideaal voor op werven waar men een middelgrote of grote oppervlakte gipsplaten dient af te voegen. Je past het product bij voorkeur toe in combinatie met een Gyproc-wapeningsband. JointFiller 90 heeft een korte droogtijd en heeft een beperkte krimp.

Voegafwerking is vakmanschap

Achter gladde wanden en plafonds gaan verschillende factoren schuil. De voegproducten van Gyproc spelen hier, samen met het vakmanschap van de verwerker, een belangrijke rol in. Zo moet de draagconstructie van profielen en gipsplaten vlak zijn en moeten de voegen perfect in het vlak van de gipsplaten liggen. Bij voorkeur brengt de vakman een dunne laag voegproduct aan over de gehele plaatoppervlakte (afwerkingsklasse F3 volgens het WTCB), zodat de kans op het aftekenen van voegen als gevolg van strijklicht minimaal is. Dat kan manueel of machinaal met behulp van een airless spuitmachine.

Ontdek ook de Perfect Finish app via onderstaande QRcode en ervaar de verschillende afwerkingsmogelijkheden binnen de droge afbouw!

Heeft u een specifiek project en u heeft hulp nodig om de juiste afwerkingsoplossing in de droge afbouw te kiezen, vul dan het aanvraagformulier in en Gyproc neemt met u vrijblijvend contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email