Vier mee: 60ste verjaardag Gyproc

Gyproc
Gyproc

In 2017 viert Gyproc haar 60ste verjaardag. 60 jaar ervaring die we graag delen op Batibouw. In enkele decennia verwierf het begrip Gyproc-platen een prominente positie als duurzaam bouwmateriaal voor binneninrichting. We hebben de afgelopen 60 jaar een hele evolutie doorgemaakt. Onze expertise willen we nu méér dan ooit delen met iedereen die aan bouwen of verbouwen denkt. Gyproc helpt de juiste keuze te maken.

Meer dan 600 verbouwers bezorgden ons via de website www.GyprocExperts.be hun verbouwplannen. Daarvan selecteerde onze jury 130 inzendingen die gratis advies op de Gyproc-stand zullen ontvangen. Onze Gyproc Experts geven vanuit esthetisch, energetisch en technisch oogpunt concreet advies op maat. Stap samen met hen binnen in Your World of Renovation.

Zie het comfort

Een smaakvol ingerichte ruimte is cruciaal voor een comfortabel gevoel. Een doordachte indeling van de ruimte, met voldoende daglicht en een zicht op de omgeving, is hierbij belangrijk. Vandaag is hiervoor veel meer aandacht dan pakweg 50 jaar geleden. Bij renovaties worden ruimtes daarom ook steevast radicaal anders ingedeeld. En dan hebben we het nog niet over de steeds veranderende trends bij de afwerking van het interieur. Smaken veranderen nu eenmaal. Een moderne binnenruimte moet daarom ook vlot aanpasbaar zijn. Laat je inspireren op onze stand en ontdek wat je allemaal kan met indirecte verlichting, onzichtbare deuren, ...

Hoor het comfort

In de wereld van vandaag gaat het er vaak lawaaierig aan toe. Iedereen ervaart wel eens geluidsoverlast van buren of nachtlawaai van verkeer in de straat. Geluidsisolatie biedt hier een oplossing. Wanneer we ongewenst lawaai kunnen buiten houden en andere geluiden duidelijk kunnen horen, worden we gezonder, productiever en gelukkiger. Met Gyproc bieden we hier enkele duidelijke oplossingen. De unieke samenstelling van de gipsplaten is bepalend voor de bijzondere eigenschappen. Kom ze ervaren op onze stand.

Voel het comfort

Met Habito® introduceert Gyproc de nieuwste generatie gipskartonplaten. De intensieve samenwerking met eindklanten en het continue denk- en ontwikkelingsproces heeft geleid tot het ontwerpen van een unieke plaat die alle flexibiliteit geeft om in te spelen op de veranderende interieurtrends en ruimtes te herinrichten, de geluidsoverlast te beperken en bovendien de mogelijkheid biedt om voorwerpen eenvoudigweg met een schroef te bevestigen. Een bureau omtoveren tot kinderkamer doe je voortaan razendsnel. Meubels weghalen, schroefgaten dichten en je wand is klaar voor zijn nieuwe bestemming. Habito-platen weerstaan bovendien veel beter de impact van spelende kinderen, het verplaatsen van meubilair of gewoonweg de gebruikelijke slijtage. Het verschil is echt voelbaar: minder onderhouds- en herstellingswerken in de ruimten die het meest gebruikt worden.

Stap tussen 16 en 26 februari binnen in Your World of Renovation. Je vindt ons op Batibouw in hal 5 stand 201.

Ontvang je graag meer info over de nieuwste oplossingen van Gyproc, vul dan bijgevoegd formulier in.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email