Gyproc Habito, 5 x sterker dan traditionele wanden

Gyproc
Gyproc
Gyproc

Steeds vaker worden Gyproc-platen toegepast in nieuwbouw of renovatie. Daarom ontwikkelde Gyproc Habito, een nieuwe generatie Gyproc-platen speciaal aangepast aan de comfortbehoefte in de huidige woon- en leefomgeving.

Habito-platen maken deel uit van een nieuwe generatie producten die speciaal ontwikkeld werden om gebruikers toe te laten de beschikbare woon- en leefruimte snel en functioneel in te vullen. Gyproc-wanden opgebouwd met Habito zijn sterk, duurzaam, geluidsisolerend en bovendien gebruiksvriendelijker dan gemetste wanden.

Extreem schokbestendig

Habito is tot vijfmaal sterker dan gemetste wanden dankzij hun stevige kern en bieden een grotere weerstand aan herhaaldelijk stoten. De Habito-platen weerstaan dus veel beter de impact van spelende kinderen, het verplaatsen van meubilair of gewoonweg de gebruikelijke slijtage. Het verschil is echt voelbaar. Dit verhoogt uiteraard het gebruikerscomfort: minder onderhouds- en herstellingswerken in de ruimten die het meest gebruikt worden.

Direct bevestigen van voorwerpen

Het innovatieproces dat aan de basis ligt van de ontwikkeling van Habito werd vooral gekenmerkt door de intensieve samenwerking met eindklanten zodat hun noden en wensen beter begrepen konden worden. Dit continue denk- en ontwikkelingsproces heeft geleid tot het ontwerpen deze nieuwe generatie Gyproc-platen. De nieuwe gepatenteerde technologie gebruikt bij de ontwikkeling van de Gyproc Habito-platen maakt het mogelijk om zelfs voorwerpen tot 15 kg per ophangpunt op een heel eenvoudige manier op te hangen door simpelweg een spaanplaatschroef Ø 5 mm te gebruiken. Er is geen speciaal gereedschap nodig. Vergeet pluggen, het bevestigen van voorwerpen als flatscreens, gordijnroedes, wandrekken en kastjes wordt kinderspel.

Wanden bekleed met Habito-platen geven dus alle flexibiliteit om in te spelen op de veranderende interieurtrends en ruimtes te herinrichten of om te verbouwen of zelfs je hele huis onder handen te nemen. Een bureau omtoveren tot kinderkamer doe je voortaan razendsnel. Meubels weghalen, schroefgaten dichten en je wand is klaar voor zijn nieuwe bestemming.

De unieke samenstelling van de gipskern is bepalend voor de bijzondere eigenschappen van de Habito-platen. Deze zijn leverbaar in dikte 12,5 mm, in lengte 2600 en 3000 mm, steeds op een breedte van 1200 mm.

Eenvoudig te plaatsen

Gyproc Habito wordt op dezelfde eenvoudige wijze verwerkt als de standaardplaten. Ondanks hun speciale, sterke gipskern kunnen de platen zonder speciaal gereedschap worden versneden: het te verwijderen plaatdeel insnijden met een stanleymes en vervolgens plooien en breken, net zoals bij de klassieke Gyproc-platen. Door minerale wol tussen de profielen van het frame te plaatsen, kan de wand bovendien zowel thermisch als akoestisch geïsoleerd worden. Kabels ten behoeve van stopcontacten, schakelaars en media-aansluitingen kunnen netjes achter de platen worden weggewerkt. Bovendien zijn de Habito-platen 100% recycleerbaar.

Wens je meer informatie over de Gyproc Habito platen, vul dan bijgevoegd formulier in.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email