Gyproc stelt 2 innovaties voor: de thermisch isolerende dagkantafwerking en pleister voor vochtige ruimtes

Gyproc
Gyproc
Gyproc

All-in-one “Plâtinum PUR 210”: kant-en-klare dagkantafwerking met isolatie

Builty is zoals steeds het event bij uitstek om de allernieuwste producten van Gyproc® te ontdekken. Dit  jaar stellen wij u graag Plâtinum PUR 210 voor, de kant-en-klare dagkantafwerking met isolatie. Plâtinum staat garant voor een strakke dagkantafwerking en is bovendien drie in één: dagkant én hoekprofiel én aansluiting op uw raamprofiel.

Met de nieuwe thermisch isolerende dagkantprofielen Plâtinum PUR 210 van Gyproc werkt u voortaan nog efficiënter dagkanten rond ramen en deuren af. Plâtinum PUR 210 is een geïsoleerd dagkantelement, met verhoogde thermische prestaties. De combinatie van duro-polymeer met PUR-isolatie garandeert een harde duurzame dagkant ongevoelig voor schimmels of condensatie, die bovendien warmteverlies door een koudebrug minimaliseert.

Net zoals Plâtinum 210 en Plâtinum 270, is Plâtinum PUR 210 ook geschikt voor nieuwbouw en renovatie, in combinatie met pleisterwerk en gipskartonplaten van Gyproc.

De achterzijde en zijkanten van Plâtinum PUR 210 zijn bekleed met een alukraftpapier. Dit speciale papier zorgt voor een goede hechting aan de dagkant, bij het kleven met behulp van Gyproc Express handpleister (voor snelle uitharding) of een andere éénlagige pleister van Gyproc.

Unique WR: éénlaagse spuit- en handpleister voor natte ruimtes

De laatste nieuwigheid in het Gyproc pleisterassortiment is Gyproc® Unique WR, de innovatieve pleister voor vochtige ruimtes en een goed alternatief voor cementpleister.

Gyproc Unique WR is een pleister op basis van gips, geschikt voor binnengebruik in natte ruimtes, zoals keukens en badkamers, waar excellente prestaties op vlak van vochtwerendheid vereist zijn. Het voordeel voor de stukadoor is dat Gyproc Unique WR eenvoudigweg zoals andere spuitpleisters kan aangebracht worden.  Bovendien is Gyproc Unique WR toepasbaar op alle steenachtige ondergronden, inclusief glad beton en kan deze pleister eveneens toegepast worden op horizontale vlakken, waar cementpleister niet mogelijk is. Gyproc Unique WR kan op dezelfde manier afgewerkt worden als elke andere gipspleister of kan ook ruw gelaten worden voor bijvoorbeeld tegelwerk.

Deze nieuwe pleister kan je herkennen aan de lichtgroene kleur na afwerking. Deze kleur onderstreept de vochtwerende eigenschap en onderscheidt zich zo duidelijk van de andere gipspleisters.

Gyproc nodigt iedereen hartelijk uit op zijn stand op Builty waar wij u graag de nodige info geven.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email