Anti-slip inloopdouche zonder randen

De nieuwe inloopdouche Setaplano van Geberit laat zich kenmerken door de hoge kwaliteit van het mineraal materiaal Varicor waaruit de bekleding is vervaardigd. Varicor voelt zijdezacht en warm aan. Door de wit semi-matte plaat past deze in elke mogelijke badkamer. Het niet-poreus materiaal heeft anti-slip eigenschappen en is heel onderhoudsvriendelijk.

Waterafvoer zonder hoeken en verstoppingsvrij

De waterafvoer bevindt zich op de zijkant waardoor er maximale vrije ruimte is om het douchecomfort te verhogen. Setaplano is ook eenvoudig te reinigen omdat er geen hoeken zijn rond de afvoer waar vuil kan verzamelen. Verder is de afvoer voorzien van een praktisch kaminzetstuk dat makkelijk uit te spoelen is en verstopping voorkomt.

Voormontage in de fabriek

Setaplano wordt lekvrij af fabriek aangeboden. In de fabriek wordt reeds het dichtingsfolie op de doucheplaat voorgemonteerd. Door deze dichtingsfolie vooraf te monteren lossen we heel wat problemen op bij elke soort montage.

Hydraulisch geoptimaliseerde afvoertechniek

Onder de doucheplaat biedt Geberit een stabiel installatiekader aan, vervaardigd uit staal met poedercoating. Het installatiekader beschikt over een voorgemonteerde beugel voor de sifon. Deze beugel waarborgt een nauwkeurige positionering van de sifon. De sifon zelf is verkrijgbaar in 2 waterslothoogtes : 30 of 50 mm. Na plaatsing in het installatiekader, kunnen beide types sifons 360 graden draaien, wat de installatie vergemakkelijkt.

Daarnaast voorziet Geberit slechts 4 tot 6 voetstukken, wat voor de installateur een aanzienlijke verbetering is. Deze voetstukken worden bepaald op basis van de grootte van de doucheplaat. De voetstukken worden op de daarvoor bestemde punten van het installatiekader geklikt. Met een schuifsysteem blijven de voetstukken veilig op hun plaats. Afstellen op de vloerhoogte gebeurt met standaard gereedschap en is makkelijk van bovenaf bereikbaar.  

Wilt u meer informatie ontvangen over de inloopdouche Setaplano, vul dan het formulier in en wij bezorgen u meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email