Vlekvrij en krasresistent werkblad in de keuken

Franke
Franke
Franke

Keukens met een werkblad in roestvrij staal past men vooral toe in professionele keukens. De reden waarom roestvrij staal in professionele keukens gebruikt wordt, heeft te maken met de hygiënische, onderhoudsvriendelijke en het naadloos verwerken bij grote oppervlakken. Met RVS is het mogelijk om werkbladen tot vijf meter te realiseren en hierdoor een strakke look te creëren.  

Maar ook in huiskeukens duiken RVS werkbladen meer en meer op. Dankzij de twee nieuwe afwerkingsmogelijkheden: Parelfinish en Diamantfinish, die Franke heeft ontwikkeld is de huiskeuken in RVS een feit. Franke produceert al sinds 1960 RVS-werkbladen voor professionele toepassingen. Deze know-how willen zij ook aan bieden in huiskeukens door de stijgende vraag.

Geen vlekvorming met de Parelfinish

Gaat het nu over vettige vingers, water- of vuilvlekken? Parelfinish op het werkblad krijgt een extra behandeling tegen vlekvorming en het reinigen gebeurt met een eenvoudige microvezeldoek.

Krasbestendige Diamantfinish

De extra harde coating heeft een bijna perfect egaal en makkelijk te onderhouden werkblad. Door gebruik van hardchroom is dit de meest krasresistentie afwerking in RVS.

Robuustheid troef

Traditioneel biedt Franke 4 mm dikte van de werkbladen aan. Maar Franke breidt zijn assortiment uit met massieve RVS-werkbladen van 6 en 8 mm. Hierdoor toont het blad robuuster en is de randafwerking zichtbaarder.

De drie werkbladtypes zijn elk verkrijgbaar in de volgende vier afwerkingen:

  • Geborsteld: slijpstructuur is in de lengterichting zichtbaar. Hierdoor krijgt het gladde RVS werkblad een satijnglans
  • Orbitaal: richtingloze slijpstructuur wat een mat effect creëert. Vingerafdrukken en nieuwe krassen zijn minder snel zichtbaar.
  • Parelfinish: De extra behandeling (zie hierboven) geeft een warmere look en extra bescherming tegen water-, vuil en vingervlekken
  • Diamantfinish: Meest krasresistente afwerking in RVS (zie hierboven).

Aangezien deze RVS werkbladen naadloos zijn, gaat het hier over een op maat aanbod. Franke kan deze werkbladen volledig personaliseren. Je kiest de afwerking, de dikte, de randafwerking en welke systemen je wenst te integreren op je werkblad: 1 of 2 spoelbak(en), kookplaat of gaspitten en/of geïntegreerde tabletdampkap.

Wil je graag meer weten over de velkvrije en krasresistente RVS werkbladen? Vul het formulier in en Franke bezorgt je de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email