Het kantoor van Pittsburgh Corning België en GH Luxemburg nv bevindt zich in Lasne. Van daaruit worden de marketing- en verkoopactiviteiten voor België en het GH Luxemburg gecoördineerd. Directie gebeurt vanuit België door de Managing Director Benelux.  Pittsburgh Corning België en GH Luxemburg nv zijn vandaag de dag beter bekend onder de naam FOAMGLAS® Building.

Pittsburgh Corning België en GH Luxemburg werden opgericht in 1962. Het FOAMGLAS®-team heeft zich al heel vroeg op het thema warmte-isolatie toegespitst. FOAMGLAS®-systemen zijn verkrijgbaar voor het hele gebouw. Er werden niet alleen systeemoplossingen voor platte daken ontwikkeld, maar ook voor vloer-, gevel- en binnenisolatie, evenals voor ondergrondse muren en metalen daken. Al deze oplossingen werden met succes op de Belgische markt geïntroduceerd. Ook voor toepassingen in de industriesector, zoals isolatiesystemen voor (LNG) tanks, warme en koude leidingen en installaties heeft FOAMGLAS® vele oplossingen. Sinds 2008 zijn FOAMGLAS® Industry en FOAMGLAS® Building aparte afdelingen geworden.

FOAMGLAS® Building kan bogen op vaklui die alles weten over de producten en hun unieke eigenschappen en die zich enthousiast inzetten voor hun klanten. In het bijzonder worden architecten en ingenieurs intensief begeleid, aangezien die zich reeds in de ontwerpfase bezighouden met de keuze van de ideale producten. Verder levert Pittsburgh Corning technische ondersteuning bij de uitvoering van de projecten en kunnen op verzoek dakinspecties worden uitgevoerd.


Merken: FOAMGLAS®
Overzicht van beschikbare informatie: 140 artikels, 0 bedrijfsvideos, 11 bestekteksten, 33 brochures, 1 CAD tekening, 2 certificaten, 2 handleidingen, 0 instructievideos, 39 technische fiches.