Compactdak van FOAMGLAS is klaar voor een veranderende wereld

manontheroof
1Closertogether53
233Communityroofs53

De wereld verandert snel

Ons klimaat wordt steeds extremer. Droogte en intense hitte zijn aan de orde van de dag, onderbroken door periodes van korte, hevige regenval. Geen wonder dat veel regeringen hun steden opnieuw willen inrichten en vormgeven, of nieuwe aanbevelingen en voorschriften uitvaardigen. De wereldbevolking blijft groeien, met een nooit eerder geziene migratiestroom. Als de vraag "Hoe kan ik bijdragen aan een betere wereld?" je 's nachts wakker houdt, lees dan verder!

Geef daken een hoger doel

Is het je ooit opgevallen hoeveel ruimte er onbenut blijft op platte daken van bestaande gebouwen? Waarom niet eens nadenken over hoe je daken kunt gebruiken in nieuwbouw- en renovatieprojecten om de leefbare steden van de toekomst te creëren?

Actieve daken: een slimme, duurzame oplossing

Daken zijn een uitstekende ruimte voor tal van toepassingen. Van daktuinen die CO2 opnemen en voor biodiversiteit zorgen, over waterretentie daken die overtollig regenwater bufferen, tot zonnedaken die hernieuwbare energie opwekken.  Met het FOAMGLAS® Compactdak kan de functie van het dak in de toekomst aangepast worden.

Activeer het dak

Foamglas® isolatie doorstaat de tand des tijd

Oké, we weten wat je denkt: "Actieve daken, dat klinkt geweldig. Maar hoe zit het met de risico's?" Uitgebreide langetermijntests hebben aangetoond dat FOAMGLAS® cellulair glasisolatie zijn eigenschappen behoudt tijdens de volledige levensduur van een gebouw. De sleutel tot het succes? Een hoge druksterkte bij 0% vervorming, gegarandeerde water- en dampdichtheid en duurzame thermische prestaties. Met FOAMGLAS® Compactdak opbouw beperk je vanaf de eerste dag alle risico's en geniet je van volledige gemoedsrust. 

Beperk de risico's

Op vrijdag 21 oktober 2022 nemen wij deel aan Belgian Roofday te Brussel. Kom ons bezoeken op stand 88 en maak kennis met onze isolatie-oplossingen en -toepassingen voor actief gebruikte daken. Ons sales team kijkt alvast uit naar uw bezoek.

Is er geen tijd voor een bezoek, dan komen we ook graag tot bij jou. Vul het formulier in en de FOAMGLAS® experten nemen met jou contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email