Kom te weten hoe u best actieve gebruiksdaken isoleert

ParkeerdakV1

Meer en meer worden platte daken van appartementsgebouwen, commerciële centra, administratieve en industriële gebouwen gebruikt als parkeerdaken. Tot op heden voorzien architecten en ingenieurs verschillende rijlagen. De ene met meer succes dan de andere. Het grote nadeel van deze rijlagen is dat de kwaliteit afneemt na verloop van tijd en dat het onderhoud intensief is. 

Nieuwe rijlaag voor parkeerdaken

FOAMGLAS® introduceert met zijn drukbestendige isolatieplaten op basis van cellulair glas, een nieuwe rijlaag als afwerking voor parkeerdaken. De nieuwe rijlaag bestaat uit wegenisasfalt. Afhankelijk van de graad van verkeer (voetgangers, licht of zwaar verkeer) wordt de laagdikte bepaalt van de wegenisasfalt. De opbouw van wegenisasfalt is heel eenvoudig en verschilt daardoor van gietasfalt, dat ook nog steeds kan gebruikt worden als rijlaag voor parkeerdaken. Wegenisasfalt is daarbij ook ruim beschikbaar in de markt en vooral bedrijfzeker.

Vraag de nieuwe praktische gids voor parkeerdaken aan

FOAMGLAS® maakte een praktische gids met een uitgebreide tabel van de indeling in klasses van parkeerdaken. De verkeersintensiteit en het soort voertuigen op de parkeerdaken bepalen in welke klasse uw parkeerdak valt. Deze tabel helpt u bepalen welk type parkeerdak uw project nodig heeft.

Vraag nu via het formulier deze handige gids aan en ontdek de vele voordelen van deze nieuwe innovatieve parkeerdaksystemen met wegenisasfalt.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email