Ontdek de nieuwe FOAMGLAS tools

Click1
Oli2
WebComp1

Het heeft ons meer dan een jaar gekost. En zonder onze klanten zou het ons niet gelukt zijn. We vroegen hen wat ze op onze website zouden willen vinden, waarover ze zouden willen lezen en wat ze ter beschikking zouden willen hebben. We testten, herwerkten en herwerkten opnieuw. Het moest dan ook perfect zijn. Wij zijn alvast trots op het eindresultaat.

Onze nieuwe website staat nu live! Dankzij een aantal slimme tools staat ze helemaal in het teken van gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid. 

Waarom veilig bouwen zo belangrijk is

De boodschap "Protect what matters most" is niet uit de lucht gegrepen. In onze sector maakt FOAMGLAS® isolatie wel degelijk een verschil. Onze cellulaire glasisolatie beschermt mensen, gebouwen en het milieu. Hoe en waarom wordt onmiddellijk duidelijk op onze homepage

Hoe vind je de perfecte oplossing voor ieder bouwvraagstuk

Ben je op zoek naar de beste oplossing om actieve daken te isoleren? Of ben je benieuwd hoe je koudebruggen geen kans geeft of zorgt voor verhoogde brandveiligheid? Onze ‘Zoekmachine voor oplossingen biedt een antwoord op ieders meest prangende vragen.

Waardevolle eigenschappen worden uitgelicht

Het isoleren is uiteraard de belangrijkste functie van thermische isolatie. FOAMGLAS® isolatie gaat echter verder dan dat!  Het beschikt ook over eigenschappen die bijdragen aan de constructie van veilige, duurzame gebouwen. Zo speelt onze isolatie een cruciale rol in de brandveiligheid van een gebouw of een installatie en is onze cellulaire glasisolatie volstrekt waterdicht. In het ‘Kenniscentrum worden al deze eigenschappen en voordelen duidelijk toegelicht.

Future-proof bouwen

Met de enorme ervaring van FOAMGLAS® isolatie werden spraakmakende projecten gerealiseerd die de tand des tijds doorstaan. De ‘Referentieprojecten wereldwijd spreken voor zich.

Surf naar www.foamglas.be en ontdek de nuttige tools van FOAMGLAS®.

FOAMGLAS® vernieuwde de handige A5-brochure met 3D-tekeningen van alle isolatie-oplossingen voor de bouwschil met de nieuwe generatie FOAMGLAS® T3+. Het is een must-have voor elke bouwprofessional. Vraag deze aan via het formulier en FOAMGLAS® bezorgt u de digitale versie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email