Ontdek de twee blikvangers bij FOAMGLAS op Belgian Roof Day

BRU2888
FoamglasPlatte
124748F0054PITT

Belgian Roof Day op vrijdag 30 november 2018 heeft heel wat in petto. Hét netwerkevent voor professionals uit de dakensector die mee willen blijven met alle nieuwigheden. Kom zeker ook langs voor het “Belgisch Kampioenschap van beste Jonge dakdekker” in de categorieën ‘plat dak’, ‘hellend dak’ en ‘metalen dak’.

Kom zeker langs bij FOAMGLAS®, toonaangevend fabrikant van cellulair glasisolatie, en ontdek de twee blikvangers op stand 86.

T3+: unieke lambdawaarde in de sector van cellenglas

Dankzij de lage lambdawaarde van de T3+-platen (0,036 W/mK) profiteren klanten van de unieke eigenschappen van cellenglas, maar met een buitengewone thermische en economische meerwaarde. T3+-platen zijn bij uitstek geschikt voor platte daken en ondergrondse muren, maar ook voor de gevel en binnentoepassingen.  

ATG voor koudverlijming 

FOAMGLAS® ontwikkelde speciaal voor leefdaken een bijzonder kwalitatief gamma koudlijmen. Kom ze ontdekken op de stand. Met koudlijm aangebrachte dakisolatiesystemen van FOAMGLAS® verkregen de vernieuwde ATG-goedkeuring.

De koudlijmen van FOAMGLAS® geven hetzelfde onberispelijk resultaat als het vertrouwde warme bitumen, maar ze hebben nog bijkomende voordelen.

Breng ons een bezoek tijdens Belgian Roof Day op stand 86.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email