Verkrijg een gratis ticket voor Architect@Work Luik

FOAMGLAS
FOAMGLAS
FOAMGLAS

Architect@Work Luik van 1 tot 2 juni 2017

Na Architect@Work Kortrijk eind april worden de meest innovatieve producten van 2017 nu ook voorgesteld op Architect@Work Luik.

Architect@Work Luik kiest ook voor een concept in design en innovatie, maar dan niet gericht op de bouwmaterialen die voor ruwbouw en afwerking nodig zijn. De beurs spreekt vooral architecten en projectontwikkelaars aan.

FOAMGLAS® staat dit jaar opnieuw op Architect@Work Luik en presenteert er met de nieuwe isolatie FOAMGLAS® T3+ een revolutionaire doorbraak in cellulair glas. Deze nieuwe variant haalt dankzij een innovatieve technologie en jaren van onderzoek een lambda-waarde van 0,036 W/mK - ruim 12% beter dan zijn voorganger T4+. FOAMGLAS® T3+  wordt officieel gepresenteerd tijdens Architect@Work Luik (1 tot 2 juni), standnummer 45.

Vraag hier de inschrijvingscode aan voor Architect@Work. FOAMGLAS bezorgt u de code en de link langswaar u zich dient te registeren met de code.

Nieuwe brochure rond brandpreventie

FOAMGLAS® heeft een nieuwe brochure uit over brandpreventie. U komt meer te weten over de brandreactie van materialen, de wetgeving rond brandveiligheid en hoe FOAMGLAS®-isolatie door zijn eigenschappen aan brandpreventie bijdraagt.

Vraag uw exemplaar aan via bijgevoegde formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email