Fischer-TourTruck: mobiel ervaringscenter maakt indruk in Bierges, Ternat en Zemst

IMG6536

Begin september 2018 doorkruiste de fischer-TourTruck België. De truck maakte tussenstops in Bierges, Ternat en Zemst en liet Brico-bezoekers kennis maken met de nieuwste bevestigingsoplossingen van fischer.

De slimme pop-up truck

 “De truck zit ingenieus in elkaar”, vertelt Piet Hollemaert van fischer, “we hebben ongeveer een uur nodig om de truck volledig klaar te zetten voor bezoek.” De eerste verdieping schuift naar boven en een demonstratieruimte klapt uit langs de linkerzijde. Binnenin de truck zit alles opgeborgen voor transport. De verschillende testwanden van beton, gipsplaat, baksteen, etc. schuiven uit de wand en vullen de demonstratieruimte.

De tour-truck vouwt uit tot een mobiel ervaringscenter van 90m²

Piet Hollemaert leidde de Belgische tour in goede banen. Hij zag hoe de truck in Bierges, Ternat en Zemst vorm kreeg en hoe de voorbijgangers erop reageerden. “Bezoekers zijn eerst gefocust op de omvang van de tour-truck, maar wanneer ze dan ook nog eens al het materiaal en onze toepassingen binnen zien, dan zijn ze helemaal onder de indruk.”

Een antwoord op alle bevestigingsuitdagingen

“De grootste bevestigingsuitdaging van bezoekers is de montage in gipsplaat. Een spiegel ophangen aan een gipsplaten wand of wandkastjes op een valse muur hangen, is niet evident. We ontwikkelden daarom de fischer DUOTEC, een intelligente combinatie voor hoge belastingen in gipsplaten.” 

Piet Hollemaert van fischer

Tijdens de tour-truck kregen bezoekers gratis stalen en een live demonstratie. “We kunnen wel foto’s en modellen in onze brochures plaatsen”, gaat Piet Hollemaert verder, “maar op het moment dat bezoekers deze kantelplug kunnen zien en testen in de demonstratieruimte, dan krijgen ze pas echt inzicht in de werking.”

Piet Hollemaert demonstreert de nieuwe DUOTEC: “Op het moment dat bezoekers deze kantelplug kunnen zien en testen in de demonstratieruimte, dan krijgen ze pas echt inzicht in de werking.”

“Het is interessant om alle producten van fischer hier uitgestald te zien. Als professioneel ramen- en deureninstallateur werk ik enkel met fischer producten. Maar de nieuwste innovaties zoals deze DUOTEC had ik nog niet in actie gezien.”

Een bezoeker van Brico Zemst

Brico aankoop-verantwoordelijke Eric De Maerschalk komt ook even langs om de fischer tour-truck te ontdekken:

“Ik heb de truck nu op drie plaatsen gezien, en telkens is er die unieke sfeer. De medewerkers van de lokale Bricoafdelingen komen opleiding volgen over de nieuwste bevestigingsoplossingen. Klanten stellen hun vragen - dat kan gaan van een occasionele doe-het-zelver tot de meest ervaren professional. Door de uitwisseling tussen al deze verschillende profielen, brengt de truck een nieuwe dynamiek op gang.”

De producten die in de fischer tour-truck worden gedemonstreerd, kunnen meteen aangekocht worden in de lokale Brico-winkel.

Bent u ook benieuwd naar de nieuwste innovaties - DUOTEC en DUOPOWER - van fischer? Vraag uw gratis brochure aan via het formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email