Test alle fischer innovaties in de fischer-TourTruck

Begin september komt het unieke mobiele ervaringscenter van fischer naar België. U krijgt er tips en tricks van onze experten en kan de nieuwste bevestigingsproducten van fischer uittesten in een innova­tief en inspirerend kader.

Na een succesvolle tournee in Duitsland, doorkruist de fischer truck dit jaar 18 landen in Europa. In september verwelkomen we hem in Brico Ternat, Brico Zemst en Brico Bierges. Uw kans om de nieuwste fischerproducten uit te testen en antwoorden te krijgen op al uw bevestigingsuitdagingen.

fischer-truck met horsepower!

Een mobiel centrum met 90 m aan praktijkruimte en bouwmaterialen, daar is wat power voor nodig. De Mercedes-Benz Actros semi-truck is met zijn 476 paarden klaar voor de opdracht.

Op de eerste verdieping is er plaats voor 15 professionals en straffe DIY-ers. Hier leert u de theo­retische knepen van het vak van onze fischer ACADEMY experten. U versterkt uw kennis en krijgt aanbevelingen voor al uw bevestigingsklussen.

De benedenverdieping werd ingericht als testruimte. In de truck vindt u een breed assortiment aan bouwmaterialen, fischerproducten en tools. U kan dus meteen de nieuwste pluggen, schroeven en haken uittesten op verschillende ondergronden. U krijgt professionele begeleiding van onze experts en versterkt uw vaardigheden.

Test onze slimme pluggen

We stellen er ook de fischer DUOPOWER voor, een interactieve plug die de ondergrond herkent en kiest voor de juiste zelf-activerende functie (expansie, plooien, knopen). We tonen ook de kracht van de DUOTEC, dé oplossing voor snelle montage in dunne holle wanden.

Waar vindt u de fischer-truck?

Brico Bierges – Rue Joseph Wauters 90 – 1301 Wavre

  • Maandag 3 september 2018 – 12u-18u
  • Dinsdag 4 september 2018 – 9u-16u

Brico Ternat – Morettestraat 11 – 1740 Ternat

  • Woensdag 5 september 2018 – 9u-19

Brico Zemst – Zemstsesteenweg 199 – 1980 Zemst

  • Donderdag 6 september 2018 – 13u-19u
  • Vrijdag 7 september 2018 – 9u-19u
  • Zaterdag 8 september 2018 – 9u-19u

Heb je vragen of wil je graag met je team tot één van de vestigingen komen? Via het antwoordformulier kan u heel specifieke vragen stellen of een afspraak maken op één van de vestigingen met uw team van medewerkers. Zonder afspraak bent u natuurlijk ook meer dan welkom!

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email