Garandeer een goede bevestiging van alle sanitaire installaties

Sanitair1

Naast de verankeringsoplossingen van fischer voor sanitaire toestellen verbreedt fischer het assortiment met sterke bevestigingsoplossingen voor radiatoren, boilers en spoelbakken. De fischer-ankers, beugels, kragen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor alle soorten substraten. Ze zijn eenvoudig, veilig en snel te monteren waardoor een duurzame en nette verankering van alle sanitaire voorzieningen mogelijk is.

Van de bevestigingen waaruit het assortiment bestaat, biedt fischer:

Bevestigingen voor wc

Complete sets van bevestigingen voor wc op de vloer en bidets, fischer bevestigingen worden gebruikt in vaste materialen (natuursteen, beton, silico-kalksteen baksteen ...). De WC-pluggen (met messing schroef, kap en afdichtingsring) voor doorlopende montage en (met messing schroeven, kap en afdichtingsring) voor doorlopende montage, maken een snelle en eenvoudige installatie mogelijk. Deze producten zijn verkrijgbaar met een grote flens die contact tussen de schroef en het keramische sanitair voorkomt om schade tijdens de montage te voorkomen. De montagebeugel met voorgeboorde gaten zorgt voor een flexibele positionering op de vloer.

Bevestigingen voor wastafels, urinoirs en sanitaire installaties

Deze sets van bevestigingen zijn zeer flexibel en kunnen in alle materialen worden gebruikt (beton, holle blokken, massieve of holle silico-kalksteen, cellenbeton, gipsplaat, holle steun ...) dankzij de universele UX-plug. De hoogwaardige nylon pluggen die deze bevestigingsmiddelen vormen, zijn ontworpen om bestand te zijn tegen veroudering en chemische middelen. Ze garanderen een duurzame fixatie zonder risico op beschadiging van het keramiek. Voor een schone en duurzame verankering hebben de doppen een chromen afwerking van hoge kwaliteit.

Bevestiging voor boilers en radiatoren

fischer voorziet complete sets die geschikt zijn voor de installatie van boilers en radiatoren. Zo is de WL bevestiging set ontwikkeld voor de installatie van kleine boilers, spoeltoiletten, gasverwarmers ... Alle bevestigingsets kunnen gebruikt worden in massieve of holle bakstenen en zijn zo opgesteld dat ze zorgen voor eenvoudige en snelle installatie.

Over de sanitaire verankeringsoplossingen heeft fischer een brochure uitgebracht. Deze is nu digitaal beschikbaar en kan u aanvragen via het formullier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email