Kabels en pijpleidingen efficiŽnt en snel monteren met fisher Light System FLS

Snel, stabiel en veelzijdig

Het FLS-systeem zorgt voor een economische en veilige installatie van horizontale en verticale instal­laties. Dankzij het modulair ontwerp en de reeds voorgemonteerde ontwerp- en aansluitelementen is het eenvoudig en snel te installeren.

Het variabele railsysteem bestaat uit drie hoofdelementen:

  • de FLS rails en cantilever brackets ALK
  • de voorgemonteerde designelementen zadelflens SF Clix 31 en montagebeugel MW Clix 90 °
  • de geoptimaliseerde aansluitelementen FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P en de bijbehorende hoek- en railverbindingen.

Centraal staan de stabiele FLS montagerails

De FLS montagerails zijn het centrale element voor de installatie. Door hun unieke vorm met ran­den verzekeren ze de bouwelementen een bijzondere stabiliteit. De vertanding in de rail zorgt voor optimale bevestiging en krachtinvoer. De kralen in alle vier hoeken garanderen de beste ondersteu­ning van de structurele elementen op de montage rail. Met de schaal kunt u de bijlagen nauwkeurig snijden en positioneren. Drie hoogten zijn verkrijgbaar met de 31 mm brede FLS rails, evenals de boorbeugels: 17 mm, 30 mm, 37 mm. De materiaaldikte is 1 mm - 1,2 mm.

Plug & Play elementen maken het installeren makkelijk

De Clix-elementen kunnen gemakkelijk worden bevestigd met een 90° rotatie en laten de installa­teur een snelle en tijdbesparende installatie toe. Plastic veerklemmen op de Clix-elementen zorgen voor een eenvoudige verplaatsing en aanpassing van de verbindingselementen waar onder meer de pijpklemmen voor de installaties zijn geïnstalleerd.

Wilt u meer informatie ontvangen over het fischer Light System FLS? Vul dan het antwoordformulier in en fischer bezorgt u de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email