Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt met systeemoplossingen voor de droge afbouw.

 

Xella International GmbH is een van de toonaangevende bedrijven binnen de Europese bouwmaterialen- en grondstofmarkt. Wereldwijd werkten er in 2009 6.800 medewerkers voor Xella. Het bedrijf realiseerde in 2009 een omzet van ruim 1,2 miljard euro. Xella International GmbH is eigendom van een consortium van de investeringsmaatschappijen PAI Partners en Goldman Sachs Capital Partners.


Fermacell BV houdt zich binnen het Xella-concern bezig met de productie en levering van gipsvezelplaten en vloerelementen onder de merknaam FERMACELL. Productie en verkoop voor de Benelux vindt plaats vanuit Niftrik (Wijchen).


Wij zetten ons in voor het succes van onze klanten en onze onderneming. De ervaring en de prestatiegerichtheid van onze medewerkers, de kwaliteit van onze producten en onze innovatiekracht waarborgen vandaag en morgen onze beslissende voorsprong in de markt.


Merken: Fermacell
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 1 brochure, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.