Wie het ooit al eens probeerde of zag doen weet dat het metsen van een gevel niet eenvoudig is. De mortel moet de juiste samenstelling hebben, de plaatsing is vakwerk, je moet rekening houden met de weersomstandigheden,… Voor de meeste (ver)bouwers is het dan ook geen optie om zelf hun gevel in traditionele gevelsteen op te trekken.

Daar komt nu verandering in dankzij Facadeclick: een innovatief en 100% Belgisch systeem waarmee je als particulier en zonder enige kwalificatie of ervaring zelf je gevel in sneltempo bouwt met traditionele gevelstenen. Dankzij speciale verbindingsstukken hoef je de gevelstenen gewoon in elkaar te klikken en is het nagenoeg onmogelijk om fouten te maken.

En daar stopt het niet! Omdat het systeem zonder mortel of lijm werkt, kan je bouwen in weer en wind én krijg je een strakke voegloze gevel. Het systeem is ook dubbel zo sterk als gevels opgetrokken met mortel. Een perfecte spouwmuurisolatie is gegarandeerd dankzij de samenwerking met Termokomfort: een isolatiemateriaal dat langs gaten in de binnenmuur in de spouw gespoten wordt. Door de samenwerking met Nelissen Steenfabrieken kan je kiezen uit een uitgebreid gamma aan kleuren en kleurcombinaties.

Wil je zelf aan de slag met Facadeclick? Vul dan het formulier in bijlage in en wij bezorgen je meer. Indien je dat wenst, helpen we je ook graag bij de opstart.