Strakke afwerking rond ramen en deuren dankzij één profiel

Nog heel wat installateurs werken vandaag met siliconenvoegen en klassieke zwelbanden rond ramen en deuren. Vaak is de afwerking hiervan slordig en tijdrovend. D&G Construct, al jaren actief in de wereld van gevelbekleding en zonweringssystemen, bedacht een profiel dat heel eenvoudig op een raamkader kan worden geklikt. Dit profiel dicht de voegen rond ramen, deuren en zelfs garagepoorten af bij nieuwbouw en renovatie.

Hoe werkt het?

EWA-profile staat voor Esthetisch Weerbestendig AfwerkingsProfiel. Voordat de ramen in de woning worden geplaatst, monteert men het EWA profiel op het raamkader. Het profiel is heel eenvoudig te plaatsen door de installateur en is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, lakken en folies. U kan deze ook in verschillende breedtes verkrijgen. EWA-profile is op elk type gevel toepasbaar.

Wat maakt EWA-profile uniek?

Kiezen voor een EWA-profile is kiezen voor een duurzame afwerking met lange levensduur. Waar siliconen op lange termijn verduren, blijft het EWA-profiel zijn strakheid bewaren. Het profiel kan worden gecombineerd met ramen, deuren of garagepoorten in hout, aluminium of pvc. De belangrijke troef voor de installateur is de tijdswinst omdat de plaatsing en de afwerking in één stap gebeuren.

Waar bestel ik het EWA-profile?

U vraagt simpelweg bij uw raamdealer naar het EWA-profile. De installateur plaatst het EWA-profiel af fabriek op de raam- en deurkaders.

Wilt u graag de cataloog en het lastenboek van het EWA-profile ontvangen? Vul het antwoordformulier in en wij bezorgen u digitaal alle informatie zodat uw project tot lang na de uitvoering strak en mooi oogt.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email