Veelzijdige pakketbrievenbus eSafe Wall wint German Design Award

eSafe
eSafe
eSafe

eSafe Wall is een stijlvolle totaaloplossing voor meergezinswoningen en appartementen. Configureerbaar, flexibel en in architecturale lijn met het gebouw.

Brievenbussen, pakketvakken, deurbellen en een videofoon: eSafe Wall combineert het allemaal in één stijlvolle, aluminium oplossing voor meergezinswoningen en appartementen. De perfecte integratie van de vier functies en de beschikbaarheid in elke RAL-kleur resulteren in een high-end architecturaal geheel. Ongeacht de bouwstijl van het project en de specifieke configuratie.

Die doorgedreven aandacht voor design en een gedetailleerde afwerking wist de jury van de German Design Award te overtuigen. De eSafe Wall won in de categorie Excellent Product Design – Building and Element. “Met zijn heldere, lineaire vormentaal, de beschikbaarheid in elke RAL-kleur en een doordacht modulaire structuur is de eSafe Wall perfect te integreren in eender wel gebouw, voor een hoogwaardige uitstraling”, zo stelde de jury in zijn motivering.

Focus op design loont

Eerder kreeg de eSafe Wall ook al een IF Design Award. Beide designprijzen tonen aan dat de expliciete keuze van eSafe om zich op design te focussen de juiste is en was. Precies die ambitie om echte designoplossingen te ontwikkelen onderscheidt eSafe van andere aanbieders van pakketbrievenbussen.

Voor de projectontwikkelaar of architect biedt de eSafe Wall naast high-end design ook plaatsingsgemak. In plaats van meerdere fabrikanten is eSafe het aanspreekpunt voor zowel brievenbus, deurbel als videofonie. Online configureerbaar, op maat geleverd en snel geplaatst.

Wil je graag meer informatie omtrent eSafe Wall? Vul het formulier in en eSafe bezorgt je meer informatie.

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email