NikolaTesla Switch, afzuigkookplaat met oog voor de toekomst

switch glow 1
ELICA

De NikolaTesla Switch, de door Fabrizio Crisà gecreëerde afzuigkookplaat van Elica die de markt heeft veroverd met haar unieke design, heeft een nieuwe look. Onder het zwarte, glazen oppervlak zit een krachtig afzuigsysteem verborgen. Draai gewoon het vernieuwde blad om het krachtige afzuigsysteem NikolaTesla Switch Glow in te schakelen en de afgevoerde lucht te behandelen: de ultieme combinatie van technologie en design. Het centrale element draait 360 graden en heeft een dubbelzijdige afwerking – glas aan de ene kant en zwart gelakt aluminium aan de andere kant –, waardoor het een soort ‘materiaal’-effect krijgt.

Zwarte oppervlak heeft uniforme look

Het volledig zwarte oppervlak combineert mooi met de witte verlichting van de bedieningselementen, en heeft een pure en verfijnde stijl die perfect is voor moderne, stijlvolle en originele keukens. De bedieningsinterface is intuïtief en makkelijk te gebruiken dankzij 5 schuifregelaars met touchbediening, één voor elk van de 4 kookzones en één voor het afzuigsysteem. Wanneer het apparaat na het koken is uitgeschakeld, geeft het zwarte glas zonder zeefdruk de kookplaat een volledig uniforme look.
De NikolaTesla Switch Glow, uitgerust met een stil en geautomatiseerd afzuigsysteem, is een waardevolle bondgenoot bij het verwijderen van geuren en dampen, omdat hij kookdampen opvangt voordat ze opstijgen.

Twee bridge zones vergemakkelijken koken met grote pannen 

Kookplaten van Elica zijn nooit eerder geziene, unieke oplossingen die erin slagen vertrouwde handelingen en innovatie te combineren met het plezier van experimenteren in de keuken, dankzij functies die speciaal zijn ontworpen om tijd en moeite te besparen. NikolaTesla Switch Glow is uitgerust met TWEE BRIDGE ZONES waarmee je twee aangrenzende kookzones kunt samenvoegen om met extra grote pannen te koken, terwijl de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. De opwarmfunctie is ideaal voor slowcooking, zoals voor crèmes of sauzen en om eten warm te houden terwijl je andere gerechten bereidt.

Optimalisatie van het energieverbruik

Elica hecht veel belang aan duurzaamheid en blijft milieuvriendelijke producten en oplossingen aanbieden. De NikolaTesla Switch Glow is uitgerust met de Airmatic-functie die dankzij zijn luchtkwaliteitssensor de hoeveelheid en kwaliteit van dampen en geuren detecteert en automatisch de afzuigkracht aanpast. Zo worden het energieverbruik en de prestaties geoptimaliseerd. Tijdens de installatie kan je met de Power Limitation-functie het maximale absorptievermogen van de afzuiging instellen om in alle veiligheid te koken en het verbruik te verminderen.

Koolstoffilters 20x duurzamer dan de standaard filters

Bovendien is de Switch Glow, net als alle kookplaten van de NikolaTesla-lijn uitgerust met speciale Long Life ++-filters, die tot 5 jaar lang geregenereerd kunnen worden en onnodige verspilling helpen te voorkomen, aangezien ze 20 keer duurzamer zijn dan standaard koolstoffilters die elke 3 tot 6 maanden moeten worden vervangen. Deze filters garanderen een filterefficiëntie van 80% – in tegenstelling tot het marktgemiddelde van 60% – en kunnen gemakkelijk langs de bovenkant worden verwijderd dankzij het gepatenteerde systeem van Elica, voor een gemakkelijke reiniging en onderhoud.
Creativiteit en design gaan hand in hand met de topprestaties van de NikolaTesla-producten, waar innovatie de taal van het dagelijks leven spreekt. De betrouwbaarheid van Elica-producten wordt gecombineerd met het genot om te koken met een afzuigkookplaat met een uniek design: een investering in kwaliteit en welzijn, gemaakt om lang mee te gaan en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Wens je graag meer te weten over de afzuigkookplaat NikolaTesla Switch van Elica? Vul het formulier in en Elica neemt vrijblijvend contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email