Kookplaat, afzuiging en oven in één toestel! Nu met LHOV

Lhov1
Lhov3
Lhov2

Dit jaar neemt Elica niet alleen het voortouw in innovatie, het ontketent een ware revolutie. In moderne woningen wordt echt niets aan het toeval overgelaten: elke centimeter wordt verstandig benut en weerspiegelt de stijl en persoonlijkheid van zijn bewoner. Hierdoor won de keuken aan belang, want ze wordt aangevoeld als een verlengstuk van de woonkamer. Het wordt een multifunctioneel vertrek dat ruimte biedt aan de geneugten des levens: maaltijden bereiden natuurlijk, maar ook ontspanning, werk en momenten van samenzijn.

Eens thuis zijn welzijn en comfort van het grootste belang. Slimme, efficiënte en functionele oplossingen die, samen met technologie, de gewenste resultaten helpen bereiken en tijd en moeite besparen worden dan ook des te meer op prijs gesteld.

Multifunctionaliteit ten top met LHOV

LHOV, het revolutionaire product van Elica, kwam voort uit die wens. Op Eurocucina 2022 wordt een tipje van de sluier van dit product opgelicht.  Het concept en design zijn van de hand van Fabrizio Crisà, Chief Design Officer van Elica. Het roept een nieuwe categorie van huishoudtoestellen in het leven: een 3-in-1-oplossing met kookplaat, afzuiging en oven. Een ware revolutie die de ruimte in huis optimaal benut, maar bovenal een product dat de kookervaring in een nieuwe vorm giet.

LHOV is de naam en hij roept drie essentiële keukenelementen op (kookplaat, oven, ventilatie), maar ook de 'liefde' die deze combinatie in één nooit eerder gezien product samenbrengt. Een product dat de dromen van zelfs de meest veeleisende klant overstijgt.

LHOV bestaat uit één toestel dat de lineaire profilering van de keuken doortrekt en versterkt: geen uitpuilende hoeken, geen onderbrekingen, het slim in het toestel verborgen afzuigsysteem, de oven onder de kookplaat, op ergonomische hoogte, met onderin nog plaats voor extra bergruimte.

Slim afzuigen van dampen en geuren van oven en kookplaat

LHOV biedt een heel nieuwe kookervaring, een die functioneler, aangenamer en intuïtiever is. Zijn krachtige afzuigsysteem verwijdert automatisch dampen en geuren, niet alleen van de kookplaat, maar ook van de oven: zowel voor de dampen die tijdens het koken van bovenaf vrijkomen, als de krachtige uitwasemingen telkens de ovendeur wordt geopend. De LHOV-oven is breder dan een standaard oven en biedt dus een groter kookoppervlak, wat een gelijkmatiger bereiding oplevert. De royale ovenruimte biedt heel wat voordelen: er grote omvangrijke gerechten in bereiden zonder ze te moeten verdelen, meerdere pizza's én zoete en hartige hapjes tegelijk. Het kan allemaal. Een volledig diner bestaande uit een hoofdgerecht en een bijgerecht neemt maar de helft van de oven in beslag, zodat je energie bespaart. Ten slotte is de LHOV uitgerust met de eerste afzuigkookplaat met 5 kookzones, dankzij de zijdelings geplaatste luchtinlaatopeningen.

LHOV blijkt een waardevolle bondgenoot bij zowel het dagelijks koken als bij complexere maaltijdbereidingen, dankzij automatische kookmodi en -functies om voedselbereiding te organiseren, ook bij gelijktijdig gebruik van kookplaat en oven.

De gebruiksvriendelijke en boeiende interactie, vergelijkbaar met die van mobiele apparaten, verbetert de volledige culinaire ervaring met zowel een slimme display als spraakopdrachten.

LHOV is precies wat de moderne woning nodig heeft, een hoogstaand designobject dat beperkingen in tijd en ruimte uitdaagt. Eens te meer maakt Elica haar naam waar als pioniersmerk dat steeds innovatieve producten ontwikkelt, bedoeld om de levenskwaliteit te verbeteren.

Wil je graag meer weten over LHOV? Vul het formulier in en Elica zal je graag meer informatie toesturen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email