Keukeninnovaties ten top tijdens Elica's roadshow

Bus
Cook2
Bus2

Dinsdag 26 oktober 2021 stond een luxueuze bus te pronken aan Paleis 5 van de Heizel te Brussel. Het Italiaanse Elica is wereldleider in de productie van afzuigkappen en kookplaten en showt tijdens een roadshow van 26/10 tot 9/12 innovatieve designdampkappen en fornuizen met geïntegreerde afzuiging. Bouwprofessionals zoals keukenbouwers, architecten, interieurarchitecten, … kunnen kennis maken met Elica’s innovaties in Brussel, Amsterdam, Eindhoven, Antwerpen, Brugge, Gent, Namen en Luik.

Onze redactie mocht in primeur deze innovatieve oplossingen bekijken en het mag gezegd: Elica heeft een breed pallet aan innovaties die de moeite zijn om te bekijken. Het bedrijf boogt op vijftig jaar ervaring en is in die tijd al sterk internationaal bezig. Nu willen ze graag hun design en technologie op de Belgische en Nederlandse markt voorstellen.

Een breed gamma aan keukeninnovaties

Sla een bezoek niet af, het loont de moeite om het brede gamma te leren kennen in:

  • Dampkappen met muuropstelling, met eilandopstelling, met plafondopstelling in opbouw of inbouw, combinatie verlichting en afzuiging, vrijhangende designmodellen, een praktisch ingebouwde dampkap – “Open Suite” genaamd - geïntegreerd in een rek met modulaire legplanken dat zowel tegen de muur als vrijstaand kan worden gehangen… dit alles kan je zien in deze trailer.
  • Inductiekookplaten (gamma NikolaTesla) met geïntegreerde afzuiging en nog andere interessante functionaliteiten zoals een geïntegreerde weegschaal, kookplaten van slechts 60 cm breed voor kleine keukens… De inductiekookplaten hebben enkele opmerkelijke pluspunten zoals de beste afzuigsnelheid van 5,1 m/s waardoor alle dampen en geuren worden opgevangen voordat ze opstijgen. Intelligente sensoren detecteren hoeveelheid en samenstelling van de dampen en stemmen hierop het afzuigvermogen af. Voor de gebruiker ligt de focus dus volledig op het koken. Elica doet de rest. Het reinigen van de filters gebeurt van bovenaf en is veilig. Verder is het onderhoud van het keramische glas heel makkelijk doordat het keramische glas uit één geheel bestaat.

Kom langs op de Roadshow

Wil jij ook deelnemen aan de Roadshow en deze innovaties van dichtbij bekijken? Noteer dan alvast onderstaande data. Wie weet passeert de Roadshow in jouw buurt. Via het formulier kan je deelnemen aan de roadshow en kan je meegenieten van de Italiaanse showcooking demonstraties waardoor je zelf kan ervaren hoe de kookplaten werken.

  • 26/10/2021 - Brussel - volzet
  • 28/10/2021 - Luik - volzet
  • 03/11/2021 - Namen - volzet
  • 05/11/2021 - Gent - volzet
  • 30/11/2021 - Brugge
  • 02/12/2021 - Antwerpen
  • 07/12/2021 - Eindhoven
  • 09/12/2021 - Amsterdam
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email