Geëmailleerd douchevlak met geïntegreerde wandafvoer van Kaldewei zet  mijlpaal op het gebied van nieuwe badvormgeving

 

Kaldewei's nieuwe geëmailleerde douchevlak Xetis met geïntegreerde wandafvoer vormt een absoluut novum op het gebied van de moderne badarchitectuur. Xetis vormt een vloeiend, harmonisch geheel met de badkamervloer, het douchevlak van kostbaar geëmailleerd staal in 3,5 mm wordt nergens onderbroken door een storende afvoer; deze is harmonieus in de wand geïntegreerd. Het douchevlak, met een kleurenspectrum dat fraai harmonieert met natuurlijke vloeroppervlakken, versmelt volledig met de badkamerruimte.


 

Zo schept Kaldewei voor de badplanning nieuwe mogelijkheden voor het realiseren van esthetische vormgevingsconcepten voor gelijkvloerse douchezones – en onderstreept daarmee zijn rol als pionier en stijlicoon van de hedendaagse badcultuur.

 

De toenemende veeleisendheid ten aanzien van design en comfort in de badruimte komt tot uitdrukking in de almaar voortschrijdende evolutie van de sanitaire producten, gekenmerkt door een fraaie, visionaire vormgeving en technisch-functionele elementen, die netjes en nagenoeg onzichtbaar in het ontwerp zijn verwerkt.

 

Het geëmailleerde douchevlak Xetis met geïntegreerde wandafvoer is een nieuw, speciaal ontwikkeld ontwerp van het Kaldewei Design Center voor stijlvolle realisatie van gelijkvloerse douches binnen een moderne badarchitectuur. Het puristische design van het voegenvrije douchevlak wordt nergens ontsierd door een afvoer, de technische elementen zijn ondergebracht achter een designpaneel dat naar keuze kan worden betegeld of is uitgevoerd in hoogglanzend chroom.

 

Xetis is leverbaar in 13 verschillende afmetingen - van 90 x 90 cm en 120 x 120 cm tot 100 x 180 cm. Aanvullend op glanzend alpine wit bieden de exclusieve kleuren van de Coordinated Colours Collection alle mogelijkheden om het geëmailleerde douchevlak harmonisch met oppervlakken van hout en steen te combineren.

 

Xetis heeft een volmaakt voegenvrije oppervlak en is verkrijgbaar in volledige, gedeeltelijke of zonder anti-slip. Kaldewei geëmailleerd staal 3,5 mm laat zich zeer gemakkelijk schoon houden en beschermt als vanouds tegen vochtindringing – een groot voordeel ten opzichte van andere materialen, in het bijzonder betegelde douchevlakken. Het samenspel tussen de excellente materiaaleigenschappen van Kaldewei staal-emaille met het visionaire design van de Kaldewei-specialisten maakt de Xetis tot een in alle opzichten wegwijzend product voor de gelijkvloerse doucheruimte – perfect voor veeleisende badplanners.

 

Voor meer info : http://xetis.kaldewei.com/?utm_source=bativox&utm_medium=site&utm_campaign=bativox