Voorzie je waterverzachter van WiFi om deze redenen

Wifi

Je staat op het punt om een waterontkalker aan te schaffen? Of je dient de bestaande te vervangen? Denk er dan zeker aan om je waterverzachter te voorzien van een WiFi module. De WiFi module helpt je in je dagelijks gebruik en onderhoud van de waterontharder. EcoWater voorziet zijn ontharders tegenwoordig van zo’n WiFi module in het gamma eVOLUTION. Wij overlopen alvast enkele belangrijke voordelen:

Instelling aanpassen op afstand

Door de WiFi module kan men vanop afstand de waterverzachter besturen. Hierdoor kan de onderhoudstechnieker op afstand instellingen aanpassen, zonder zich te hoeven verplaatsen. Dit vraagt natuurlijk dat hij toegang krijgt tot je toestel. 

Problemen proactief detecteren

“Beter voorkomen dan genezen” is een slogan die hier perfect past. Door de WiFi module ontvangt de technieker heel wat informatie waardoor hij snelle gewaarschuwd kan worden als een probleem zich kan voordoen.

Aansturing van de gebruiker

Via SMS of email kan de waterverzachter ook de gebruiker aansturen. Zo verwittigt het toestel of het zout bijna op is. Nuttig als de ontkalker in de kelder of garage staat.

Ook wanneer het toestel te grote toenames van waterverbruik detecteert, brengt de waterverzachter dankzij de WiFi module je op de hoogte. Schade door waterlekken kunnen hierdoor snel opgespoord worden.

Milieuvriendelijke aanpak

Het besef dat je smost met water helpt je voorzichter om te gaan met je waterverbruik. Daarom voorziet Ecowater je van nuttige overzichten omtrent je dagelijk, wekelijks, maandelijks en jaarlijks verbruik.

Kiezen voor een waterverzachter heeft nog een extra milieubewust voordeel. Je gebruikt minder detergenten en je huishoudtoestellen, zoals vaatwas- en wasmachine, gaan langer mee.

Wil je graag meer informatie over EcoWater eVOLUTION? Vul het formulier in en EcoWater bezorgt je de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email