Ebema is een toonaangevende producent van bestratingsproducten in beton. Het is Belgisch familiebedrijf met 200 competente medewerkers op 2 vestigingen, in Zutendaal en Rijkevorsel.

Na meer dan een halve eeuw kennis en ervaring te hebben opgebouwd, maakt Ebema nu gebruik van deze knowhow om hoogwaardige bestratingsmaterialen te produceren en heeft ondertussen een belangrijk deel van de markt voor openbare ruimtes en bedrijfsomgevingen ingepalmd met duurzame en eigentijdse producten.

De vestiging van Rijkevorsel is gespecialiseerd in maatwerkproducten zoals prefab elementen voor spoorwegen, dijkverstevigingen en ook in Smooth Objects in zelfverdichtend beton zoals zitelementen, bloembakken en zelfs monumenten...

Ebema voert onder de merknaam Stone&Style een uitgebreid en trendsettend gamma voor tuinen en terrassen... Dit gamma wordt exclusief verdeeld via de bouwhandelaren in België en Nederland.


Merken: Ebema, Stone&Style
Overzicht van beschikbare informatie: 8 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 2 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 3 technische fiches.