Stone&Style Megategels maken uw dromen waar

Februari is de maand bij uitstek om volop plannen te maken voor de aankomende lente en zomer. Dat is ook hetgeen Stone&Style by Ebema ook doet. Samen met u dromen over tal van mogelijke projecten en plannen voor uw tuin, terras, oprit en andere buitenruimtes. Een perfecte start om uw plannen te delen, is naar jaarlijkse gewoonte het rendez-vous op Batibouw, het salon bij uitstek voor al wie zijn dromen binnen- of buitenshuis wil realiseren.

 

Megategels 100x100 cm Gris Naturel

 

De Stone&Style Megategels zijn veel meer dan gewone tegels. Het zijn exclusieve sfeermakers die uitblinken door hun kwaliteit en hun veelzijdigheid. Ideaal voor geïnspireerde mensen die belang hechten aan een elegante, gesofisticeerde sfeer buitenshuis. Of u nu een voorkeur heeft voor tijdloos of liever eigentijds, Megategels zijn zo veelzijdig dat u uw verbeelding rustig de vrije loop kan laten bij het vormen van uw gedroomde buitenruimte(s).

Stone & Style biedt de Megategels aan in verschillende formaten: van 25 cm op 1 meter, tot 1 meter op 1 meter in 19 verschillende kleuren voor een waaier aan toepassingen. Een chic terras, een rij knappe stapstenen om de volumes van uw huis te benadrukken, een zwierig tuinpad of een stijlvolle zwembadpartij: met de Megategels kunt u gelijk alle kanten uit.

Dromen van een nieuwe tuin is de helft van het plezier. De andere helft maakt Stone&Style waar. Droom je van een nieuwe tuin en wil je hiervoor inspiratie opdoen?

Meer info : http://www.stone-style.com/tegels/megategels