Het familiebedrijf Ebema, sinds 1946 actief in de productie van hoogwaardige betonproducten voor de bestratingsmarkt, werkt hard aan de toekomst van het bedrijf. De focus ligt op de realisatie van een gezonde groei, het behouden van het familiale karakter en de continuïteit van het bedrijf verzekeren.

Co-CEO mee aan de leiding

In 2016 start een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Ebema. Vanaf 1 januari 2016, het jaar van het 70-jarig bestaan van Ebema, zullen Sonja Kuypers en Jan Panis samen als co-CEO’s het bedrijf leiden. Als duo zullen ze het directieteam aansturen. Sonja Kuypers zal zich vooral toeleggen op verkoop & marketing, expeditie en personeelsbeleid terwijl Jan zich richt op productie, veiligheid, milieu, kwaliteit en onderhoud. Samen zullen ze het operationele en strategische beleid verder uitstippelen en de toekomst van het bedrijf verzekeren.

Inzetten op innovatie en talentontwikkeling

“Het familiebedrijf  Ebema is een prachtige en krachtige onderneming. Het is dan ook van cruciaal belang om onze marktpositie verder uit te bouwen. Net daarom is het opportuun om deze stap te nemen”, aldus CEO Jan Panis.

“Het beleidsplan dat we samen hebben uitgewerkt en dat gedragen wordt door de Raad van Bestuur, omvat een duidelijk toekomstplan voor de onderneming.  Innovatie, kwaliteit, digitalisering en talentontwikkeling vormen de pijlers van dit strategisch plan. Met ons team van 220 gemotiveerde werknemers zullen we er alles aan doen om deze ambities te realiseren”, zegt Sonja Kuypers.

“We zijn blij dat Sonja Kuypers, met 25 jaar ervaring in ons bedrijf, deze uitdaging heeft aangenomen. Dit is een belangrijke stap in de duurzame uitbouw van Ebema als familiebedrijf zodat we met veel gezonde ambitie en vertrouwen de toekomst tegemoet gaan,” besluit Jan Panis.