Met de AirbladeTM technologie in een kraan kunnen handen in de wasbak worden gewassen en gedroogd in 12 seconden.

 

Het wassen en drogen van de handen gebeurt in de wasbak waardoor er geen aparte handdroger noodzakelijk is. Dit heeft als gevolg dat er geen grote circulatieruimte in openbare toiletruimtes meer nodig zijn van de wasbak naar de handdroger. Alles gebeurt aan de wasbak. Ook het druppelen op de vloer door natte handen wordt hierdoor vermeden.

 

De AirbladeTM Tap handdroger bespaart ook in waterverbruik dankzij een gecontroleerde waterstroomsnelheid en werking met sensor. De gladde RVS-behuizing is snel schoon te maken en door het 2-in-1 principe verliest men geen tijd aan het schoonmaken van losse handdrogers.


Hoe werkt het?

Waterstraal en luchtstroom worden door sensoren geactiveerd, dus er zijn geen kranen om open te draaien of knoppen om aan te raken. Intelligente infraroodsensoren zenden licht uit om de positie van de handen te bepalen. Computercircuits coördineren de informatie en bepalen de juiste reactie van water of lucht zonder lange vertraging. Getest gedurende 365.000 gebruiken en aangesloten op netvoeding, dus geen batterijen die leeg kunnen raken.

 

Dyson digitale motor

De nieuwste Dyson digitale motor is zeven jaar in ontwikkeling geweest. Het is een van 's werelds kleinste volledig geïntegreerde 1600W motoren. Het is de enige handdrogermotor die krachtig genoeg is om tot wel 30 liter lucht per seconde door een HEPA filter aan te zuigen en handen te drogen in 12 seconden.

 

Deze energiezuinige motor met lange levensduur wordt digitaal geschakeld op 6.000 keer per seconde, waardoor de ventilator met hoge compressie 90.000 keer per minuut draait. Er zijn slechts drie bewegende onderdelen, dus geen slipringen of koolstofborstels die kunnen slijten.

 


 

De meest hygiënische handdroger

Traditionele handdrogers zijn onhygiënisch. Ze filteren geen bacteriën en virussen uit de lucht in toiletruimtes. Ze zuigen vuile lucht op en blazen deze terug op handen. De Dyson Airblade Tap handdroger gebruikt twee H13 HEPA filters. 99,9% van de bacteriën en virussen in de lucht van de toiletruimte wordt opgevangen. Zo worden handen gedroogd met schonere lucht en geen vuile lucht.

 

Bespaart ruimte

In openbare toiletruimten wordt waardevolle muur- en vloeroppervlakte ingenomen door houders voor papieren handdoeken en handdrogers. Met de Dyson Airblade Tap handdroger zijn geen aparte handdroogvoorzieningen nodig. Er is extra ruimte beschikbaar voor extra toilethokjes om drukte te voorkomen. Of de toiletruimte kan kleiner worden gemaakt.

 

Handenvrije bediening

Waterstraal en luchtstroom worden door sensoren geactiveerd dus er zijn geen kranen om aan te raken. Intelligente infraroodsensoren zenden licht uit om de positie van de handen te bepalen. Computercircuits coördineren de informatie en bepalen de juiste reactie van water of lucht zonder lange vertraging.

 

3 modellen

Er zijn 3 modellen van kranen beschikbaar met de AirbladeTM technologie:

  • Kort model : AB09
  • Muurmodel : AB11
  • Lang model : AB10

 Wilt u meer weten? Surf dan naar http://www.dysonairblade.be