De vrijstaande Air-douchewand en het spiegelglas, 2 nieuwigheden van Duscholux die gezien mogen worden!

Duscholux
Duscholux
Duscholux

Ruim, met grote glaspartijen en een een ultravlakke douchebak in acryl:zo zien we onze douche vandaag het liefst. Duscholux speelt daar slim op in met de vrijstaande Air-douchewand. De ideale keuze voor een moderne inloopdouche. Nog zo’n praktische vondst van Duscholux die je badkamer ruimer doet ogen, is het spiegelglas.

 

Met de Air-douchewand stelt Duscholux een veelbelovende nieuwkomer voor in zijn assortiment. Het vrijstaande, transparante douchewandmodel schept een erg ruimtelijk en strak gevoel. Het fijne inox profiel onderaan en aan de muur geeft een bijzonder elegante indruk.

 

De stevigheid wordt gegarandeerd door 10 mm dik veiligheidsglas dat steunt op een rail die in de tegelvloer verwerkt zit. De steunprofielen worden bij de plaatsing dus in de tegelvloer geïntegreerd, waardoor je er in de badkamer zelf niets van ziet. Er zijn voor de stabiliteit geen extra profielen nodig, wat een uitgepuurd resultaat oplevert en waardoor zich bovendien minder kalkresten kunnen afzetten.

 

Typisch voor Duscholux is dat de douchewand zowel in de hoogte als in de breedte wordt vervaardigd op maat van elke specifieke ruimte, compleet volgens de wensen van de klant. 

 

Andere nieuwigheid waar het merk mee uitpakt, is het spiegelglas, verkrijgbaar in een aantal reeksen uit het Duscholux-douchewandgamma. Je kunt ervoor kiezen om alle panelen of één enkele zijde met het spiegelglas uit te rusten. De spiegelwand is optisch verruimend en biedt alle voordelen van veiligheidsglas.

 

Wilt u meer weten, surf dan naar www.duscholux.com

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email