Durlem vervaardigt waterontharders die 100 % Belgisch zijn. Het bedrijf ligt vlak bij Luik en is actief in de sector van de waterbehandeling, in het bijzonder de productie en verdeling van waterverzachters voor huishoudelijk en industrieel gebruik. Durlem is sinds 1972 actief op de Belgische markt en werkt exclusief via een netwerk van professionele distributeurs. In België heeft Durlem 16 % van de markt van huishoudelijke waterontharders in handen. Het klantenbestand bestaat uit bedrijven zoals Desco-LMP, Vandenbergh, de groep Supersanit Selfmatic, Brainbox, AMG, Thomas Et Piron, TPalm, Meurer, Sanidel, Omnitherm en anderen.

 

In 2013 heeft Durlem zijn verkoop met 16 % laten groeien en heeft het de samenwerking op het vlak van B2B-distributie weten te versterken dankzij een aangepast prijsbeleid en gerichte marketingacties.


Merken: Durlem
Overzicht van beschikbare informatie: 4 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.