Duco & SBM presenteren Ventilation on Tour

Duco Ventilation & Sun Control
Duco Ventilation & Sun Control

U herkent de schrijnende taferelen uit de praktijk ongetwijfeld: slecht geïnstalleerde ventilatiesystemen die niet in het minst voldoen aan de gestelde eisen en zo de kwaliteit van het binnenklimaat schaden. Voor vele bewoners een ware doorn in het oog, en dus dient een integrale aanpak - van ontwerp tot montage - zich dan ook sterk aan.

Omdat een optimale werking van ventilatiesystemen topprioriteit is voor Duco, denk maar aan de Duco Academy, wil de ventilatiefabrikant EPB-verslaggevers, architecten, energiedeskundigen, studiebureaus en installateurs hier zo goed mogelijk in ondersteunen. Daarom organiseert Duco in samenwerking met SBM op woensdag 29 maart een gratis infosessie met de nieuwe Technische Voorlichting rond basisventilatiesystemen voor woningen (TV 258) als centrale thema. Plaats van het gebeuren? De moderne bedrijfsgebouwen van Duco in Veurne.

Schrijf in voor gratis infosessie basisventilatiesystemen »

Doel van deze sessie is om u wegwijs te maken in de nieuwe TV, de toepassingengevolgen en de wijze waarop er mee omgegaan wordt. Dit alles wordt vakkundig gemodereerd door Luc Dedeyne, die als energieconsulent het aanspreekpunt is voor menig architect en EPB-verslaggever. Na een korte toelichting door Luc Dedeyne komt u meer te weten over hoe Duco’s producten ingepast kunnen worden in de nieuwe richtlijnen.

Is deze infosessie iets voor u? Vul dan nog snel het registratieformulier in en ontdek op 29 maart alles over de nieuwe Technische Voorlichting! Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email