Uw akoestisch probleem verdient een oplossing op maat!

DOX acoustics heeft expertise van meer dan 35 jaar in het begeleiden van onze klanten naar een effectieve oplossing voor akoestische problemen. Sinds 1978 zijn we getuige van het groeiend belang aan goede akoestiek voor een gezond binnenklimaat en zijn we gedreven om hoogwaardige, esthetische, innovatieve & prijsperformante oplossingen op uw maat aan te bieden! 

DOX acoustics specialiseert zich in 3 akoestische domeinen

  • Geluidabsorptie & ruimteakoestiek
  • Contact- & luchtgeluidsisolatie
  • Industriële lawaaibestrijding

Creëer een aangename werk- & leefomgeving dankzij akoestisch comfort!

Wij zijn geen productverkopers, maar wij verdedigen een OPLOSSING omdat wij ervan overtuigd zijn dat elk akoestisch probleem een PERSOONLIJKE aanpak vereist. Ons voorstel komt steeds tot stand in onderling OVERLEG waarbij we de haalbaarheid van een oplossing bespreken en een aantal alternatieven kunnen voorstellen. Een project is enkel GESLAAGD wanneer beide partijen tevreden zijn met de KWALITEIT van de producten en service, het resultaat en de investering.

Toepassingen

De akoestische oplossingen van DOX acoustics kennen een legio aan toepassingen: kantoorruimtes, vergaderruimtes, landschapskantoren, callcenter, retail, scholen, crèches, openbare gebouwen, historische gebouwen & monumenten, horeca, receptieruimtes, muziekstudio’s, auditoria, etc.

Ontdek het volledige productengamma op www.doxacoustics.be.

Ervaart u akoestische problemen? Contacteer ons gerust. Wij helpen u met al uw vragen!


Merken: DOX acoustics
Overzicht van beschikbare informatie: 8 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 4 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 1 technische fiche.