Sound inspires design

DOX acoustics
DOX acoustics
DOX acoustics

Akoestiek moet niet perse saai, onopvallend en puur functioneel zijn. Gebruik akoestische oplossingen om naast het verbeteren van de ruimteakoestiek, ook het visueel comfort te vergroten in uw interieur: Laat u inspireren en combineer design met akoestisch comfort!

Innovaties en inspiratie

DOX acoustics stelt de laatste innovaties voor binnen het designgamma:

  • Modulaire vergadercabines (optie: ingebouwde verluchtings-, multimedia- & lichtsystemen) aanpasbaar aan de dynamiek & grootte van elk bedrijf
  • Kubussen, kegels, totems, etc. creëren een speelse sfeer in de ruimte
  • Akoestische panelen met prints brengen een persoonlijk accent aan
  • Creëer dynamiek en dimensie dankzij flexibele, modulaire akoestische panelen, al dan niet geïntegreerd met LED-modules
  • Baken rustzones af met stijlvolle vloer- en/of bureauschermen
  • Integreer het akoestisch comfort in het meubilair
  • Verhoog commerciële visibiliteit dankzij LED-modules in PVC frontpanelen – ideaal om logo’s toe te voegen aan uw geluidswand!

Voordelen

Akoestische oplossingen dienen niet enkel om het akoestisch comfort in een ruimte te verbeteren, maar moeten ook passen in elk interieur. Plaats ze onopvallend in de ruimte of gebruik ze om visuele accenten aan te brengen, de mogelijkheden zijn legio. Speel met vorm, afwerking, kleur, dimensie, etc. naargelang de architecturale, esthetische en akoestische noden van de ruimte. Akoestische designproducten zijn standaard of op maat beschikbaar.

Design moet niet perse onderdoen aan de performantie van de producten! De geluidsabsorberende en geluidsisolerende oplossingen van DOX acoustics zijn niet enkel speels, kwalitatief en innovatief, maar sluiten ook perfect aan aan de geldende akoestische, kwaliteits- en veiligheidsnormen binnen België en Europa. (Testrapporten & CE-certificaat zijn op vraag beschikbaar)

Tot slot sluit design milieuvriendelijkheid niet uit. De akoestische oplossingen bestaan uit gerecycleerde materialen en/of zijn op hun beurt recycleerbaar, wat bijdraagt tot een lagere ecologische voetafdruk.

Versterk uw bedrijfsimago, creëer een aangename werkomgeving, zorg voor een gezond binnenklimaat … in stijl!

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email