DORMA is de betrouwbare, wereldwijd aanwezige partner voor premium-toegangsoplossingen en –service voor betere gebouwen.

 

DORMA foquin N.V. is uw competente partner wanneer het gaat om deurtechniek, in al zijn facetten. 


DORMA foquin N.V., een dochteronderneming van DORMA GmbH, vertegenwoordigt alle producten van de DORMA Groep op de Belgische markt.

 

De op een meer dan 100 jarige traditie terugkijkende familieonderneming is wereldmarktleider op de gebieden deursluittechniek, mobiele wandsystemen en glastechniek.  Ook bij automatische deursystemen behoort DORMA tot de wereldtop. 

Bovendien opereert de onderneming succesvol in het business segment beveiligingstechniek, tijdregistratie en toegangscontrole (STA) en is op het gebied van vlucht- en reddingswegtechniek nummer 1 in Duitsland.  Belangrijke productielocaties bevinden zich in Europa, Singapore, Maleisië, China en Noord- en Zuid-Amerika. Met wereldwijd 6.500 medewerkers realiseerde de ondernemingengroep een omzet van 856 miljoen Euro in het boekjaar 2009/1010 (30-06)  De internationaal opererende DORMA groep, met 71 eigen ondernemingen in 47 landen, heeft haar hoofdvestiging in Ennepetal.


Merken: DORMA
Overzicht van beschikbare informatie: 3 artikels, 0 bedrijfsvideos, 1 bestektekst, 2 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.