Dombrecht stelt zijn beveiligingsoplossingen voor

Dombrecht Distribution
Dombrecht Distribution
Dombrecht Distribution

Toegangsbeheer: een fluitje van een cent met ISEOZero 1

ISEO Zero1 biedt met een minimum aan aanpassingen in het gebouw een maximum aan toegangsbeheer.

ISEO Zero1  is de oplossing voor kantoren, bedrijven, winkels, scholen, opvangtehuizen, ziekenhuizen, wooncentra, appartementsgebouwen.

Afhankelijk van het aantal deuren, deurtype en beveiligingsniveau kan u een oplossing op maat kiezen. U heeft keuze  tussen 2 opties.

In het SMART systeem worden toegangsrechten beheerd met behulp van de bluetooth functie van uw smartphone en een master card. Openen van de elektronische knopcilinders (LIBRA) , garnituren (ARIES) of wandlezers (STYLOS )  kan aan de hand van de smartphone of Mifare kaarten of tags.

In de Vega software oplossing  wordt  de online  wandlezer via ethernet verbonden met een controller.  U bepaalt de toegangsrechten van de  kaarten of tags via een gebruiksvriendelijke software.
De wandlezer zal de toegangsrechten valideren, en op die manier kan men ook toegang verlenen tot de achterliggende off-line elektronische knopcilinders of garnituren.

EUROBLOK : gepantserde deuren voor uw veiligheid

Uw woning, appartement of kantoor heeft een brandgeteste deur, maar is deze wel  inbraakwerend? Euroblok deuren zijn gepantserde veiligheidsdeuren volgens Europese Inbraakklasse 3 (ENV 1627-1). Daarenboven zijn deze deuren brandgetest  RF 30 (Benor getest). Wij garanderen een zeer goede akoestische prestatie (42 Db –  in labo WTCB ) en een competitieve prijs.

Verschillende uitvoeringen beschikbaar waaronder deuren met fineerpanelen.
Onze uitvoering “flat” heeft een strak design door zijn inliggende scharnieren.

Bi-directionele deurkrukken ENTRA

Deze deurkrukken zijn bi-directioneel, en zijn daardoor bijvoorbeeld ook te gebruiken met meerpuntsluitingen met krukbediening. De krukken zijn voorzien van een nieuw en handig bevestigingssysteem (claq genaamd). Dit is een zelfbevestigend systeem die het gebruik van de klassieke inbusvijs overbodig maakt.  Deze krukken hebben standaard klasse DIN EN 1906 3 ( klasse 4 op aanvraag ) en we waarborgen 25 jaar garantie.

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en Dombrecht neemt met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email