Derako International B.V. is als industrieel producent en leverancier van massief houten systemen, continue actief met het vergroten van de toepassingsmogelijkheden van duurzame materialen in de bouw. Door innovatie en jarenlange ervaring zowel nationaal als internationaal levert en biedt Derako praktisch toepasbare maar vooral mooie oplossingen van de bekleding van plafonds, wanden en gevels. Bijna alle DERAKO systemen zijn verkrijgbaar in recht en gebogen uitvoeringen en kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden. Met al meer dan 30 jaar ervaring met de verwerking en toepassing van massief hout biedt Derako tailor made architectuuroplossingen met budgettaire flexibiliteit, waarbij productkwaliteit voorop staat.

 

Onze werkwijze

Bij Derako wordt uitsluitend projectmatig gewerkt waarbij het ontwerpidee van de architect altijd het uitgangspunt is. Door jarenlange samenwerking met architecten zowel nationaal als internationaal en de aanwezige kennis van toepassing in combinatie met de houtsoorten, kunnen wij gedegen adviezen en oplossingen aandragen. Dat kan gaan om de technische uitvoering, maar ook om ideeën voor bepaalde houtsoorten of de wijze van afwerking. Elk project verdient zijn eigen uitstraling.

 

Budget flexibel

DERAKO systemen zijn voor elk budget te leveren zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het product. Door te kijken naar hout in verschillende prijscategorieën zijn de Derako systemen financieel goed in te passen in vrijwel iedere begroting.

 

Toepassingen

De massief houten systemen van Derako zijn al door diverse architecten in binnen en buitenland gebruikt voor prestigieuze projecten. Het Derako systeem wordt vooral gebruikt in publieke gebouwen. Voorbeelden zijn: universiteiten, scholen, zwembaden, theaters, winkelcentra, kantoorgebouwen,  ziekenhuizen, kerken en gemeentehuizen. Bovendien is hout goed te combineren met andere materialen zoals beton, glas en metaal. Op de Derako website treft u een overzicht van projecten aan die mogelijk ter inspiratie kunnen dienen.

 

Garantie

Derako werkt uitsluitend met hoge kwaliteit massief hout en afwerkingssystemen. Op al onze systemen bieden wij een integrale garantie op draagsysteem, hout, afwerking en brandvertraging. Hout blijft wel een natuurproduct met zijn eigen karakteristieke eigenschappen en toleranties en zijn dit geen gebreken en/of fouten. Onder invloed van veranderende relatieve luchtvochtigheid kan hout gaan werken.


Merken: Derako
Overzicht van beschikbare informatie: 1 artikel, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 2 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.