Dit vernieuwend lichtarmatuur van Delta Light wordt gekenmerkt door het ERS of Excentric Rotation System (octrooi aangevraagd), waarbij een asymmetrisch scharniergewricht toelaat het toestel in één vloeiende beweging te draaien en kantelen, ook onder extreme hoeken.

 

Esthetische verfijning

De beweegbare binnenring laat toe de verlichting optimaal af te stemmen op elke situatie, zonder afsnijding van het licht. Tweeter biedt ook esthetische verfijning door de toepassing van Delta Lights Oreo-principe – een extra aureool van licht rondom de centrale led – en door een dubbele behuizing van het armatuur, die inkijk in het plafond voorkomt en ook kleurencombinaties toelaat.

 

Zowel als inbouw- als opbouwarmatuur

Tweeter is verkrijgbaar zowel inbouw-  (Tweeter) als opbouwarmatuur (Tweeter On). De inbouwversie van de Tweeter is er met leds, halogeen- en ontladingslampen. De Tweeter On is er als enkele of als dubbele spot, met toepassing van Delta Light’s unieke Reo led array technology (met meerdere leds in een matrixopstelling). Hierdoor geeft hij evenveel licht als een 50 watt halogeenlamp, maar dan met een verbruik van amper 12 watt. 

 

De inbouw- en opbouwmodellen, zijn zo ontworpen dat de behuizing alle warmte keurig afvoert, zodat de leds makkelijk tot 50.000 branduren halen. 

 

Tweeter oogt elegant en is uiterst geschikt voor residentiële en commerciële toepassingen.