Met behulp van de TYDOM 3.0 kunnen alle multimedia- en domoticatoepassingen die in de woning zijn verbonden zowel lokaal als vanop afstand met een mobiel apparaat worden bestuurd via de bijbehorende HD applicatie. Gedaan dus met verschillende afstandsbedieningen; de televisie, hifi, verwarming en verlichting kunnen met één enkele toepassing worden bediend.

De volledige woning in één toepassing

De interface is uiterst gebruiksvriendelijk dankzij de integratie van reële omgevingsfoto’s en videobeelden, waardoor alle systemen kunnen worden bediend door ze simpelweg aan te wijzen op het scherm. De gebruikersinterface kan met andere woorden volledig worden gepersonaliseerd en aan de voorkeuren van de gebruiker worden aangepast.

Dankzij de TYDOM 3.0 is de gebruiker niet meer afhankelijk van één bepaalde technologie of een specifiek product. Dit multimedia- en domoticasysteem is compatibel met de belangrijkste wereldwijde standaardprotocols (KNX, Sonos, DuneHD, SmartTV, RTS, X3D en X2D), waardoor alle intelligente toestellen in de woning erop kunnen worden aangesloten.

Ultiem gebruiksgemak

Met de TYDOM 3.0 wordt het dagelijkse leven vereenvoudigd. Met één beweging kan de gebruiker de lichten doven, de rolluiken sluiten en het alarmsysteem inschakelen wanneer hij gaat slapen. De bewoner kan eveneens van voorgeprogrammeerde scenario’s gebruikmaken: denk bijvoorbeeld aan een ‘gaan werken’, ‘film kijken’ of ‘aan tafel’ scenario, waarbij, onder andere, verlichtings- en verwarmingsaanpassingen worden uitgevoerd.

De applicatie met demo-functie is gratis te downloaden via Google Play of de App Store.

Richtprijs Tydom 3.0 : € 1.095,00, excl. BTW.

Bezoek Delta Dore op Batibouw 2016 in Hal 9, stand 200 van 25 februari 2016 tot en met 6 maart 2016.