Badkamer Modus en Sega: modulair, combineerbaar en praktisch

Dedecker
Dedecker
Dedecker

Op Batibouw 2016 (paleis 7, standnummer 7.417) zet de Belgische fabrikant De Decker het modulaire badkamermeubilair MODUS en SEGA in de kijker. De gemiddelde Belgische badkamer is niet groter dan 6 à 8 m². Een tekort aan opbergruimte is dan ook de meest gehoorde opmerking. Modulair badkamermeubilair biedt het voordeel dat je de verschillende kasttypes onderling kan combineren en zo het maximum aan opbergruimte haalt uit de beschikbare oppervlakte.

Modulaire opbouw

MODUS en SEGA, de nieuwste badkamerseries van De Decker, hebben hun modulaire opbouw gemeen en verschillen als het gaat over materiaal, stijl en vormgeving.

MODUS dankt het verfijnde, luxueuze uitzicht aan de zuivere lijn, de witte hoogglanslak en de chroom design handgrepen in de vorm van een omgekeerde ‘L’.

De verticale belijning en het mdf-plaatmateriaal met poederlakafwerking in de acht aardse kleuren (wit, pergamon, lichtgrijs, zandbeige, greige, grijsbruin, steengrijs en zwart) zetten het charmant landelijke karakter van de greeploze serie SEGA in de verf. Door het poederlakken krijgen de badkamermeubels een subtiele structuur en een gesatineerd uitzicht, en zijn ze 100 % krasvast.

Waskommen in glas, keramiek en kunstmarmer

Zowel bij MODUS als bij SEGA is er keuze uit opbouw- en inbouwwaskommen in diverse vormen; in een enkele of een dubbele opstelling; en in glas, witte keramiek, of kunstmarmer (een gegoten mat of subtiel glanzend materiaal samengesteld uit kunsthars en mineralen).

Praktische opbergoplossingen

Beide badkamerseries bieden praktische opbergoplossingen zoals de 60 cm brede kolomkast met ruimte voor grote badhanddoeken.

Daarnaast is er de sifonlade die er aan de buitenkant uitziet zoals elke andere lade en aan de binnenkant het verschil maakt.  Dankzij de uitsparing voor de afvoerbuis benut je ook de beschikbare ruimte onder de waskom en gaat er geen ruimte verloren.

Combinatiemogelijkheden

Met hun modulaire karakter; de diverse kast- en ladetypes met de diverse onderlinge combinatiemogelijkheden; de zwevende of staande opbouw; en de verschillende beschikbare hoogtes, dieptes en breedtes (tot 2,4 meter) zijn MODUS en SEGA zeer geschikt om zowel grote als kleine badkamers praktisch in te richten.

Naast de klassieke diepte van 50 cm is de wastafelkast beschikbaar in een versie van 40 cm diep - een interessante oplossing voor kleine badkamers.

Open legrekjes en kleine hangkastjes zijn ideaal voor kleine badkameraccessoires en make-up, en maken het lichter en speelser.

Aan spiegeloppervlakken geen gebrek. Beide series omvatten losse spiegels met geïntegreerde ledverlichting en spiegelkasten met enkelzijdige of dubbelzijdige spiegeldeuren, voorzien van een kastbrede ledverlichting, of met opbouwverlichting. 

Het modulaire badkamermeubilair SEGA en MODUS wordt vervaardigd in de ateliers van De Decker in St-Genesius-Rode. Op de meubels geldt een fabrieksgarantie van 10 jaar.

De aanbevolen verkoopprijs van de opstelling op de foto bedraagt 3.053 euro voor MODUS  en 3.637 euro voor SEGA. De opgegeven prijzen zijn exclusief 6 of 21% btw.

Voor meer informatie over de modulaire badkamerseries MODUS en SEGA of het adres van een verkooppunt kan je het aanvraagformulier invullen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email