Haal alle voordelen uit het na-isoleren van je gevel

119522100V7
DeceuninckVx2
Deceuninck

20% van het warmteverlies bij woningen komt uit slecht geïsoleerde buitenmuren. Het is dus goed meegenomen om te investeren in na-isolatie omdat je energiefactuur drastisch daalt na de werken. Daarnaast pimp je je huis wat goed is meegenomen.

Verstandige investering

Deceuninck biedt verschillende gevelbekledingen aan, die je bouwproject in één handomdraai een meerwaarde bieden. In combinatie met isolatie wordt enerzijds op de energiefactuur bespaard, anderzijds wordt een esthetische meerwaarde gecreëerd.

Recent introduceerde Deceuninck de nieuwe gevelbekleding Premium Vlak 200 in PVC. Deze gloednieuwe gevelbekleding is licht qua gewicht en beperkt in dikte. Niettemin is ze bijzonder robuust en duurzaam. De gevelplank bestaat uit een harde pvc-toplaag met een kern van gerecycleerde pvc.

Ruim kleurenassortiment

Op zoek naar een bijpassende kleur voor de ramen, deuren of de dakafwerking van je woonproject? Deceuninck biedt u een ruime waaier kleuren aan. Van klassieke natuurlijke houttinten tot een strak moderne look. Voor éénieders bouwproject is er de gepaste kleurkeuze. Wat meer is Deceuninck lanceerde recent ook haar “Smart Colours” programma. “Smart Colours” staat garant voor het matchen van alle Deceuninck schrijnwerk (ramen, deuren, ventilatie en gevel). De kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en kunststof (Decoroc) werden hiertoe perfect op elkaar afgestemd.

Perfecte afwerking

Via een tand en groefsysteem verkrijg je telkens een compleetverdoken bevestiging. Bij alle gesloten gevelsystemen gebeurt de montage op een achterliggendedraagstructuur.  In combinatie met isolatie kunnen hierbij probleemloos de meestuiteenlopende isolatiediktes toegepast worden. Een compleet gamma afwerkingsprofielen zorgt voor een perfecte afwerking.

Interessante premies

Als geventileerde voorzetgevel in combinatie met een totaalisolatieconcept kan de particulier tot slot ook van premies genieten die de investering sterk kunnen verzachten. Zo bijvoorbeeld geeft het langs buiten isoleren van je muren recht op een isolatiepremie van € 15/m². Het isolatiemateriaal moet hiertoe een minimale Rd-waarde van 3m²K/W hebben.

Verdere info

Went u verdere info, een brochure, gratis staal, plaatsingsofferte of het bezoek van een vertegenwoordiger aarzel dan zeker niet ons te contacteren. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email